1. Home
  2. Bedrijfssoftware koppelen in de cloud

Software en telefonie in één oplossing

Bel direct vanuit je CRM – of ERP-programma
met een telefooncentrale in de cloud.

  • Naadloze integratie software en telefonie
  • Voor CRM, ERP of eigen software
  • Elk belletje automatisch geregistreerd
  • Integratie van alle nummers en alle devices

Maak telefonie een integraal onderdeel van al je programma’s. Met VoIP telefonie en bedrijfssoftware in de cloud zijn de opties eindeloos.

Direct contactMeer over software-integratie?

250+ bedrijven waren u voor
Een telefooncentrale in de cloud geeft je de kans om je telefonie te integreren met je programma’s en software. Webstate garandeert een naadloze integratie. Of je nu standaard software gebruikt of een eigen systeem draait.

Bedrijfssoftware en telefonie in de cloud

  • Bel direct vanaf je scherm of dashboard
  • ERP, CRM, SCM en eigen software
  • Automatische registratie van elk gesprek
  • Altijd je klantgegevens bij de hand

Finance, Planning, Klantrelaties
Welke programma’s je ook gebruikt, bij Webstate is VoIP integratie altijd mogelijk. Sterker, we garanderen zelfs 100% succes. Oók als je software niet standaard is. We kunnen deze belofte doen, omdat we zelf de online telefooncentrale hebben ontworpen. Voor de integratie met jouw programma’s en software zijn we dus niet afhankelijk van anderen. Dat werkt wel zo snel.

Elk programma praat met onze telefooncentrale

Branchesoftware in de cloud

Van kwekerijen tot bouwbedrijven, notarissen en fysiotherapeuten. Veel branches gebruiken hun eigen specifieke softwarepakketten. Ook branchesoftware draait bij Webstate moeiteloos in de cloud en voldoet bij ons aan alle eisen m.b.t. veiligheid, certificering, privacy en connectiviteit.

Webstate staat voor de beveiliging
Als je bedrijfssoftware in de cloud draait, zorgt Webstate voor tijdige updates en patches. We zorgen ervoor dat de bedrijfssoftware probleemloos werkt en je data goed is beveiligd. En elke dag maken we een volledige backup van je data.