Uw eigen op Windows of Linux gebaseerde bedrijfssoftware kunnen wij zonder twijfel in uw Online Werkplek beschikbaar stellen. U hoeft daarvoor niet te upgraden naar een nieuwere versie en ook hoeft u geen speciale cloud-geschikte bedrijfssoftware aan te schaffen. De software die u nu gebruikt zetten wij kosteloos over naar uw Online Werkplekken. En als dit complexe software betreft, dan doen wij dit in samenwerking met uw huidige software leverancier.

Uw bedrijfssoftware kunt u na de cloud migratie vanaf iedere computer gebruiken, zelfs vanaf uw tablet of smartphone.

In alle gevallen hebben onze klanten hun bestaande bedrijfssoftware meeegenomen naar de online werkplekken van Webstate. Zelfs sterk verouderde softwarepakketten zetten wij zonder problemen over. Ook hebben wij klanten overgezet die met Linux of IBM servers werken.

Onze online werkplekken ondersteunen de meest uiteenlopende bedrijfssoftware. Bijvoorbeeld specifieke notarissoftware, AutoCAD, boekhoudsoftware, makelaarssoftware, Google Sketchup 3D, zelfgemaakte relatiebeheer systemen, MS Access-applicaties die door de klant zelf zijn ontwikkeld. En zelfs software die alleen gebruikt kan worden in combinatie met een speciale licentie-USB-stick.

Ook zijn er praktijk cases met bedrijfssoftware die werken met lokale apparaten, zoals smartcardreaders of dymo labelmanagers. Ook zulke software zetten wij zonder over naar de online werkplekken van Webstate.

Dus geen zorgen! Uw huidige bedrijfssoftware is vrijwel zeker geschikt om in onze online werkplekken te functioneren.