Ja. U mag ervan uit gaan dat u 1 aanspreekpunt heeft voor al uw IT vragen en verzoeken. Webstate is 24 uur per dag bereikbaar, waarbij wij buiten kantoortijd een alarmdienst hanteren voor noodgevallen. U bent mogelijk gewend dat er zo nu en dan IT-ers over de vloer komen bij u voor lokale installaties, backups of andere hand en spandiensten. Als u onze online werkplek afneemt, behoren die zaken praktisch tot het verleden.

De noodzaak voor IT-ers op uw kantoor daalt tot een nulpunt. U kunt namelijk iedere willekeurige computer met een internetverbinding gebruiken om uw Online Werplek (met Notariele software en al) op te roepen. Werkplek aanpassingen of installaties van computers behoren daarom tot het verleden. Verder voeren wij alle IT werkzaamheden op de achtergrond uit vanuit ons eigen datacenter. Ook om die reden is een bezoek aan uw kantoor niet meer nodig.

Sporadisch maken wij mee dat op Notariskantoren interne verhuizingen plaats vinden. Er moeten bijvoorbeeld grote hoeveelheden pc’s of werkplekken worden verhuisd. In dat geval maken wij een separate afspraak met u en wordt het project op regiebasis (€85,- p/u) uitgevoerd. Verder mag u ervan uit gaan dat uw IT kosten slechts nog bestaan uit de vaste prijs per werkplek per maand die wij u rekenen. Neem, als u dit wilt verifiëren, gerust contact op met een van onze klanten.