Webstate bestaat sinds 2001 en bieden wij Online Werkplekken sinds 2006. Wij zijn als bedrijf uitsluitend gefocust op de Online Werkplek. Ons bedrijf bezit geen vreemd vermogen. Webstate heeft een gezonde liquiditeitspositie en onze maandelijkse cashflow is zeer voorspelbaar en tevens groeiende. Wij hebben nagenoeg geen verloop in klanten. Veel van onze klanten zitten al vele jaren veilig bij ons in de cloud. Sommige trouwe klanten werken al met onze systemen sinds het moment dat wij zijn begonnen met onze Online Werkplek dienst. Wij bieden deze dienst aan u vanuit ons in volledige eigendom zijnde datacenter en zodoende zijn er geen grote afhankelijkheden van derden.

Lees hier de meningen van onder andere uw collega-notarissen over onze dienstverlening: https://www.webstate.nl/online-werkplekken/#testimonials

Tevens zijn wij een bedrijf dat op het punt staat om ISO 27001 gecertificeerd te worden. Een NEN/ISO 27001 keurmerk staat voor continuïteit, betrouwbaarheid en waarborging van uw bedrijfsinformatie. Om dit keurmerk te behalen, wordt Webstate door een onafhankelijke auditor getoetst. U kunt een uittreksel van onze ISO maatregelen op verzoek ontvangen. Stuur hiervoor een email aan sander@webstate.nl.

Vraagt u gerust aan een van onze Online Werkplek Notarissen of Webstate doet wat zij zegt