Bel mij nu

Met Office365 kunt u uw medewerkers geen voorspelbare en altijd identieke werkplekken bieden

Als u Office 365 gebruikt, hebt u geen volledige invloed op de werkplek van uw medewerkers. Iedere computer of mobiel apparaat blijft afhankelijk van lokaal geinstalleerde software versies en de computer gebonden bureaublad inrichting.

Als u wilt dat iedereen altijd met exact dezelfde omgeving werkt, ongeacht welk merk of type device. En u wilt niet dat lokale versies de werkervaring beinvloeden, dan is Office 365 voor u niet de juiste oplossing.

De reden dat u medewerkers geen voorspelbare werkplek kunt bieden, is dat onderstaande zaken bij Office365 ontbreken:

  • Gezamenlijke netwerkschijven automatisch laten verschijnen op alle werkplekken
  • Iconen of snelkoppelingen naar belangrijke bedrijfsapplicaties uitrollen
  • Al uw bedrijfssoftware en compacte software tools
  • Nieuw gewenste software
  • Bedrijfsinstellingen generiek doorvoeren op alle werkplekken
  • Automatisch iedereen altijd met de juiste bedrijfs-printers laten werken

Deze mogelijkheden heeft Office 365 niet in huis en dus zult u iets alternatiefs moeten organiseren om dit te kunnen. In de praktijk betekent dit dat alle medewerkers gebonden blijven aan die ene computer waar de IT-afdeling hun omgeving op geïnstalleerd heeft. En bij de uitgifte van nieuwe computers begint de gehele bedrijfsconfiguratie en installatie weer van voor af aan. Snel wisselen van device of computer kan zo maar niet.

Alle bovengenoemde nadelen zijn bij Online Werkplekken niet aanwezig. Al uw huidige en toekomstige werkplekken zijn volledig functioneel vanaf ieder denkbaar model of merk computer. U heeft met online werkplekken de totale controle over de werkervaring van al uw medewerkers. En een nieuwe medewerker is binnen enkele minuten volledig operationeel.

Geplaatst in