Een vraag die wat ons betreft ieder Notariskantoor aan ons hoort te stellen. Immers wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering, afhankelijk van die van Webstate. Wij dragen met onze dienstverlening een ongekend hoge verantwoordelijkheid en wij zijn ons daar zeer van bewust. Om die reden wordt Webstate ISO 27001 (pending) gecertificeerd in 2017. Deze ISO certificering is van groot belang, omdat het een keurmerk is dat door een onafhankelijke auditor (NEN-certified) aan ons wordt afgegeven. ISO 27001 staat voor continuïteit, waarborging en betrouwbaarheid van uw en onze bedrijfsinformatie.

Vraag desgewenst naar een ISO 27001 uittreksel bij sander@webstate.nl.

Datacenter in volledige eigendom

Webstate bestaat sinds 2001 en bieden wij Online Werkplekken sinds 2006. Wij zijn als bedrijf uitsluitend gefocust op de Online Werkplek. Ons bedrijf bezit geen vreemd vermogen. Webstate heeft een gezonde liquiditeitspositie en onze maandelijkse cashflow is zeer voorspelbaar en tevens groeiende. Wij hebben nagenoeg geen verloop in klanten. Veel van onze klanten zitten al vele jaren veilig bij ons in de cloud. Sommige trouwe klanten werken al met onze systemen sinds het moment dat wij zijn begonnen met onze Online Werkplek dienst. Wij bieden deze dienst aan u vanuit ons in volledige eigendom zijnde datacenter en zodoende zijn er geen grote afhankelijkheden van derden.

Ondanks dat wij alle zaken prima in orde hebben, zijn er altijd onvoorziene risico’s waar niets tegen bestand is. Wat bieden wij in zulke gevallen aan onze klanten?

Full backup export in eigen bezit

U kunt van ons, op afroep of met een vaste regelmaat, een full backup export van ons ontvangen (op USB disk). Dit is een export van uw gehele Online Werkplek omgeving, waarmee u naar een andere cloud dienstverlener kunt stappen, die uw omgeving buiten Webstate om weer live kan brengen.

Hiermee wil Webstate niet alleen uitstralen dat wij met alles rekening houden, maar ook dat wij vinden dat u volledig onafhankelijk van ons moet kunnen zijn en blijven. Wij willen u uitsluitend binden met tevredenheid.