Een zakelijke internetverbinding houdt rekening met de continuïteit van een organisatie. Dat is toch wat anders dan een thuissituatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat er door ons kwalitatieve en duurzamere hardware wordt gebruikt. Ook wordt onderhoud door ons nooit tijdens kantooruren uitgevoerd. Ook verwachten zakelijke afnemers veel snellere service en ook dat er minder van de klant wordt verwacht. De klant verwacht volledig ontzorgt te worden en eist de laagste downtime en snelste oplostijden.

Maar er zijn ook technische aspecten die onze internetverbindingen onderscheiden van die voor thuisgebruik. De zakelijke firewall die wij meeleveren kan automatisch overschakelen op een alternatieve internetverbinding als er iets mis is, zoals bijvoorbeeld 4G mobiel internet. Wij bewaken de status van de firewall op afstand bij ons op kantoor en reageren meteen als er iets mis gaat.

De zakelijke internet installatie is meestal onvoorspelbaarder vanwege bedrijfspanden of zakelijke verhuizingen. Wij hebben de kennis in huis om de meest uiteenlopende type kantoor situaties van internet te voorzien.