Bel mij nu

Hoe kan Webstate een kosteloze migratie verzorgen, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen?

Aan het begin van een zakelijke relatie, kennen beide partijen elkaar nog niet zo goed. Dus u doet, als u onze klant besluit te worden, een grote investering in vertrouwen richting Webstate. En wij vinden dat er aan het begin

Geplaatst in

Is mijn internetverbinding wel snel genoeg?

Onze klanten maken gebruik van ADSL, kabel en glasvezel internet-verbindingen. De internetverbindingen van tegenwoordig functioneren doorgaans prima. Een 3G mobiele internetverbinding is voor onze producten al voldoende om mee te kunnen werken. Bijvoorbeeld u neemt bij ons 15 online werkplekken

Geplaatst in

Waarom biedt Webstate zulke korte contracten aan?

Een snelle opzegging kost ons zelfs meer dan het ons oplevert Want wij zetten uw gehele bedrijf, ongeacht de omvang, kosteloos over naar Online Werkplekken & Telefonie. Wij investeren hierbij tijd en geld in u als nieuwe klant. Dus als

Geplaatst in

Kan ik mijn USB apparaten zoals Dymo Labelmanagers en USB sticks nog wel gebruiken?

USB apparaten, zoals printers, labelmanagers en usb sticks, die u aan uw computer of laptop heeft aangesloten, komen automatisch beschikbaar op uw Online Werkplek. Soms moeten we hiervoor met uw USB apparaat meegeleverde software installeren. Dymo Labelmanagers bestaan in de

Geplaatst in

Welke merken worden ondersteund?

Onze producten werken op alle merken computers, tablets en smartphones. Overal ter wereld. Staat uw apparaat niet in deze lijst? Laat het ons dan weten. Ondersteunde merken en apparaten  Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 9)   Apple iPhone   Apple

Geplaatst in

Wij hebben eigen bedrijfssoftware, is die wel geschikt voor de cloud?

Uw eigen op Windows of Linux gebaseerde bedrijfssoftware kunnen wij zonder twijfel in uw Online Werkplek beschikbaar stellen. U hoeft daarvoor niet te upgraden naar een nieuwere versie en ook hoeft u geen speciale cloud-geschikte bedrijfssoftware aan te schaffen. De software

Geplaatst in

Wij zijn niet zoals ieder ander bedrijf. Past jullie product wel bij ons?

Als u wilt dat uw medewerkers overal en altijd vanaf iedere denkbare internetlocatie een volwaardige werkplek beveiligd kunnen oproepen? Als u af wilt van onvoorspelbare hoge IT kosten en terugkerende IT investeringen? Als u zich 100% op uw business wilt focussen en

Geplaatst in

Hoe wordt mijn cloud omgeving bewaakt?

Bedrijfskritische onderdelen in onze gehele cloud infrastructuur worden 24/7/365 bewaakt door bewakingssoftware. Deze software geeft onze technisch beheerders via mobiele telefoons en beeldschermen inzicht in de gezondheid van de cloud infrastructuur. Via schermen en via mobiele apparaten worden onze beheerders gealarmeerd bij dreigende

Geplaatst in

Hoe bereikbaar is Webstate?

Via ons hoofdnummer (030 767 0030) krijgt u altijd iemand aan de lijn die u persoonlijk en vriendelijk te woord staat. U wordt direct geholpen. Buiten kantoortijd zijn wij ook, via ons hoofdnummer, bereikbaar. U wordt dan doorverwezen naar ons

Geplaatst in

Kunnen overheden of externe bedrijven bij onze gegevens?

Uw werkplekken zijn bij ons afgeschermd en uitsluitend voor uw medewerkers toegankelijk. U bepaalt zelf wie er binnen uw omgeving waartoe gemachtigd wordt. Dit kunnen externe projectleden zijn of tijdelijke krachten. Webstate voert de backups en het beheer over de online

Geplaatst in

Reacties over onze producten

"Het werken met online werkplekken sluit aan bij modern ondernemerschap. Het is voor ons van belang op ieder moment van de dag en op iedere locatie de beschikking te hebben over bestanden. De effectiviteit en de handelingssnelheid wordt daardoor vergroot. Daarnaast is het buitengewoon plezierig om flexibel te kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een vaste werkplek.

De bereikbaarheid van en de ondersteuning door Webstate is uitstekend."

Bram Lopik
Directeur
QX Vastgoed

"We zijn overgestapt op online werkplekken van Webstate. En tot nu toe zeer tevreden. De overgang liep bijzonder soepel. Bij problemen worden we direct geholpen. En tot mijn verbazing kon ik alles moeiteloos synchroniseren met al mijn Apple-apparaten. Ik kan nu zelfs vanaf mijn iPad en iPhone inloggen op mijn online werkplek."

drs. Pieter Wijnsma
Directeur
Academie voor Medisch Specialisten

"Sinds ruim zes jaar werken wij volledig met Online Werkplekken van Webstate. Webstate heeft er voor gezorgd dat wij ons kunnen focussen op ons werk. Een scherm met internetverbinding is genoeg om daar voor te zorgen, overal en altijd. Ook in onze projecten werken wij volledig online: met onze partners en adviseurs delen wij zo onze gegevens digitaal, zonder te mailen en hebben wij een gezamenlijke projectomgeving. Nu wij ook overgaan naar een financiële administratie op de Online Werkplek, zijn wij echt paperless en kunnen wij dankzij Webstate zorgeloos én duurzaam werken."

Phlip Boswinkel
Partner
Local

"Super blij met de cloud oplossingen van Webstate. Zeer professionele organisatie met super aardige gasten!

Ik beveel het bedrijf altijd van harte aan!"

Sanne Weeda
Directeur
Holland Machinery

"We hadden jaren geleden onze eigen IT systemen op kantoor, met allerlei vertragingen en problemen. Sinds de vloeiende overstap naar Online Werkplekken en Online Telefonie hoeven we niet meer naar IT om te kijken en zijn wij volledig ontzorgd.

Aanrader dus!"

Dennis Borsboom
Directeur
De Mik Bedrijfshuisvesting

"Wij waren op zoek naar een alternatieve oplossing vanwege de hoge vervangingskosten van onze eigen inpandige ICT-apparatuur, die bovendien beheerd werd door een derde partij. Dat is gelukt! Met als bijkomend voordeel: Door met Online Werkplekken van Webstate te gaan werken, hebben wij nu overal ter wereld toegang tot al onze data en bedrijfssoftware."

Pieter Schuil
Directeur
Firgos

"Dust Solutions is zelf een service gerichte onderneming in afzuiging en filtratie, deze service verwachten wij ook van onze leveranciers. In Webstate hebben wij dan ook de perfecte partner gevonden voor zowel de Online Werkplek als VOIP telefonie. Als progressief bedrijf zoek je partners die hierin meegaan, Webstate doet dit en biedt altijd de juiste oplossingen op een persoonlijke en passionele manier"

Ritch van Corbach
Directeur
Dust Solutions

"Wij maken al vele jaren gebruik van de cloud diensten van Webstate. Het is een partij die denkt in oplossingen in plaats van problemen en dit is precies wat onze projectmanagers nodig hebben. De cloud omgeving is altijd up-to-date en alle data is overal toegankelijk en we zijn altijd bereikbaar of we nu op kantoor zitten, op de bouwplaats of bij onze klanten. Dit verwachten partijen ook van ons en daarom vertrouwen wij op Webstate."

Arthur Galdeij
Directeur
Galdeij & YONG Real Estate Projects

"Wij werken sinds een jaar of vier met de Online Werkplek van Webstate en zijn nog dagelijks blij met deze keuze. Onze ervaringen zijn uitermate positief. Het systeem werkt probleemloos en maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie te kunnen werken, op kantoor, thuis of in het buitenland. De customer service is bovendien uitstekend bereikbaar en helpt je direct wanneer ondersteuning gewenst is"

Rutger Janssen
Directeur
BASED Real Estate

"Het werken in de cloud geeft ons een enorme flexibiliteit. Bij de klant hebben we dezelfde werkplek als op kantoor. Problemen worden vrijwel direct verholpen. De helpdesk van Webstate is uitermate servicegericht."

Ruud Speijder
Directeur
Bird Invest

"In het begin was ik erg sceptisch over het werken in de “cloud”. Maar Webstate heeft voor ons de overstap van een vaste werkplek naar de nieuwe manier van werken in de cloud erg makkelijk gemaakt. Inmiddels 4 jaar verder kan ik mij niet meer voorstellen hoe we het anders zouden moeten doen. Of we nu op kantoor werken aan onze producten of thuis, wij en onze klanten, kunnen altijd vertrouwen op de bereikbaarheid en service van Webstate.

Geen gezeur meer met servers, software updates en pc’s; het werkt gewoon altijd."

Sander Koëter
Directeur
Koëter Vastgoed Adviseurs

"GEO Instrument gebruikt sinds december 2010 naar volle tevredenheid de online werkplekken van Webstate. Ook Online Telefonie en de zeer flexibele Cloudopslagfaciliteiten van Webstate. Hoe het zit met de klantgerichte houding en service van Webstate? Die zijn perfect afgestemd op onze behoeften.

Zegt het voort!"

Erwin Robijn
Directeur en Eigenaar
GEO Instrument

"Overstappen op de cloud was al lange tijd onze wens. Maar het wachten was op een partij die onze branche-specifieke software zoals Autocad ook kan ondersteunen. Bij Webstate hebben we gevonden wat we graag wilde. Flexibiliteit en altijd up to date software en de ondersteuning van onze bedrijfskritische software voor het werken met geo-informatie. Rogeo BV maakt naar volle tevredenheid gebruik van Online Werkplekken & Telefonie van Webstate."

Tjeerd Kooy
Directeur en Eigenaar
Rogeo BV & Planviewer BV

"Sinds drie jaar zijn wij 100% gebruiker van werken met Online Werkplekken en Telefonie. Wij zijn zeer tevreden. Bellen is eenvoudig en de vele extra mogelijkheden hebben het voor ons helemaal afgemaakt.

Als een maatpak!

Het mooie is dat als er een organisatorische verandering plaatsvindt, deze door Webstate binnen een mum van tijd is aangepast in de cloud, super!"

Mark Zwanepol
Directeur
Miltech

"Working with Webstate was a positive learning experience from the outset. Always responsive and supportive. Despite our project was delayed due to unexpected reasons beyond our control, the implementation went smoothly. Problems were faced always with alternative solutions. Feedback was taken into account at all time. Now we are fully operational. Our Online Workplace is running well. We are getting ready for the second phase which is to implement our CRM strategy based on Webstate platform."

Juan Patricio Navarro
Director
Pro Ecuador

"Wij waren het eerste notariskantoor dat inmiddels alweer 7 jaar geleden door Webstate overgezet werd op de Online Werkplek.

Ik ben tot op de op de dag van vandaag blij met die beslissing.

Zeer hulpvaardige en oplossingsgerichte mensen!"

mr. Frank Sterel
Directeur
Sterel cs Notariaat

"De migratie liep - na zorgvuldig testen - prima en we konden vanaf dag één meteen weer aan het werk. Prettig om nu rechtstreeks met Van Brug en onze cloud-leverancier Webstate te kunnen communiceren.

De medewerkers van Webstate zijn bekwaam en enthousiast. Je wordt door hen volledig ontzorgt bij de overgang naar hun cloud. Perfecte service tegen een aantrekkelijk tarief."

Frédérique Groen-Engelbert
Automatisering
Westvest Notarissen

”Met ingang van december 2016 maken wij gebruik van alle diensten van Webstate. Wij gebruiken online werkplekken, online telefonie en glasvezel internet; al met al een behoorlijk aantal gelijktijdige migraties.

Wij zijn tevreden over hoe de migraties zijn verlopen. Er werd goed gecommuniceerd over alles wat er ging gebeuren en vragen of uitdagingen werden snel opgepakt. Ook nu, een tijd na de migraties, pakt de helpdesk van Webstate onze vragen en verzoeken snel op.

Wij zijn tevreden met onze overstap.”

Chantal Koevoets
Secretaresse
Kaiser Advocaten

"Nog elke dag vind ik het geweldig dat ik overal kan gaan zitten en werken. Niet alleen mijn mail lezen, maar gewoon bij al mijn documenten.

De Agenda deel optie is voor ons team een geweldige vooruitgang.

Ik word eigenlijk elke dag nog blij van het in de cloud zijn bij Webstate.


Linda Wes
Directeur
Wes te Wind

”Jullie mensen zijn zo goed en alles werkt geweldig! Ik ben heel blij Webstate!”

Hans Luiken
Directeur
Hans Luiken - uitgevers achter de schermen