Bel mij nu

De kleinste én slimste investering

voor uw online werkplek Thin Client HP T630

€499,- excl. btw.

De voordelen van de Thin Client HP T630

 Compact en ruimtebesparend
Zeer laag energieverbruik
Keyboard, muis en speaker inbegrepen
 Kan 2 beeldschermen aan

Geen crashes of vertragingen
Geen bewegende delen
Geen installatie nodig
Geen onderhoud

Bekijk in deze video waarom de Thin Client HP T630 een slimme investering is:

Beschrijving

De beste onder 17 geteste thin client modellen

Van de 17 modellen die wij getest hebben, is de Thin Client HP T630 de winnaar. Een thin client hoort wat ons betreft goedkoper te zijn dan een vaste computer. Hierdoor vallen veel modellen af. Ook hoort de snelheid van een thin client goed te zijn. We hebben gemerkt dat Windows sneller en prettiger werkt dan Linux. Linux is goedkoper. Maar het gebruiksgemak wint het van het prijsvoordeel!

De Thin Client HP T630 is voorzien van snelle hardware

Deze thin client bevat 4GB geheugen. Een SSD disk. En een snelle grafische kaart. En dat verschil merk je. Als je online werkt, loopt alles vloeiend. Maar ook dan blijft de behoefte bestaan om soms toch lokaal te internetten. Of om video’s te kijken. En dus moet de thin client een echte internet browser hebben. Zoals Internet Explorer. En het is belang om snel te kunnen switchen tussen lokaal en online. Om deze redenen werkt Windows beter dan Linux. Bovendien is de grafische snelheid van de Windows software merkbaar sneller.

Deze Thin Client is een complete werkplek in 1

Een keyboard en muis zijn inbegrepen. En zonder externe speakers, komt er toch geluid uit. Dit komt door de ingebouwde speaker. Dus u kunt uw beeldscherm aansluiten. En uw werkplek is klaar voor gebruik.

Stukken voordeliger dan een vaste computer of laptop

De prijs van de Thin Client HP T630 ligt tientallen euro’s lager dan van een pc of laptop. Hij heeft geen bewegende delen. Daarom is hij geschikt om vele jaren mee te gaan. Langer dan een pc of laptop.

Simpelweg aanzetten en inloggen in 5 minuten

Verbind de Thin Client HP T630 met uw (WIFI) netwerk en met uw beeldscherm. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Ook hoeft er niets te worden ingesteld. U kunt na ontvangst direct aan de slag. Zonder hulp van een IT-er.

Totale eigendomskosten: nihil

De winst van de Thin Client HP T630 zit hem in de onderhoudsvrije gebruiksperiode. Er is geen installatie nodig. Er is geen lokale software nodig. Ook geen virusscanner die het systeem vertraagt. Nooit meer hoeft u updates uit te voeren. En nooit meer installaties te verrichten. Deze Thin Client HP T630 is dus een slimme investering, die zich vanzelf terugverdient.

Ook na jaren gebruik, blijft de snelheid optimaal

U kent het vast wel. Een computer die met de jaren steeds trager wordt. Ook dit probleem behoort tot het verleden. De thin Client HP T630 gebruikt de rekenkracht van de Online Werkplek servers van Webstate. De snelheid wordt door ons continu op pijl gehouden. Uw Online Werkplek blijft daarom gedurende de gehele levensduur optimaal presteren.


[faq group=”thin-pc-faq”]