Bel mij nu

Snellere hardware en tot 4 beelschermen voor uw online werkplek

Thin Client HP T730

€646,- excl. btw.

De voordelen van de Thin Client HP T730

 Snelle Quad Core processor
Ondersteunt 4K en Ultra HD
Keyboard, muis en speaker inbegrepen
 Kan tot 4 beeldschermen aan

Geen crashes of vertragingen
Geen bewegende delen
Geen installatie nodig
Geen onderhoud

Beschrijving

Gebruik tot 4 beeldschermen tegelijkertijd

Deze thin client is bedoeld voor de veeleisende online werker. De unit bevat meer aansluitingen, meer USB poorten en bevat zwaardere hardware. Hij bevat een snellere grafische kaart, snellere processoren en meer geheugen. Wij adviseren dit model als u de hoogste eisen stelt en u tot vier schermen wilt kunnen aansluiten Windows sneller en prettiger werkt dan Linux. Linux is goedkoper. Maar het gebruiksgemak wint het van het prijsvoordeel!

Deze Thin Client HP T730 is voorzien van supersnelle hardware

Deze thin client bevat een quad core cpu (AMD, 1.6Ghz, turbo: 3.6Ghz). 8GB werkgeheugen (kan uitgebreid worden tot 16GB). Een 32GB Solid State Disk. En een snelle grafische kaart. Ingebouwde luidsprekers (1 stuks). 6 USB poorten waarvan 2 stuks USB 3.0. En dat verschil merk je.

Deze Thin Client is een complete werkplek in 1

Een keyboard en muis zijn inbegrepen. En zonder externe speakers, komt er toch geluid uit. Dit komt door de ingebouwde speaker. Dus u kunt uw beeldscherm aansluiten. En uw werkplek is klaar voor gebruik.

Stukken voordeliger dan een vaste computer of laptop

De Thin Client HP T730 heeft geen bewegende delen. Daarom is hij geschikt om vele jaren mee te gaan.

Plug and play: zonder configuratie of installatie, aanzetten en werken

Verbind de Thin Client HP T730 met uw (WIFI) netwerk en met uw (tot 4) beeldschermen. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Ook hoeft er niets te worden ingesteld. U kunt na ontvangst direct aan de slag. Zonder tussenkomst van een IT-er.

Totale eigendomskosten: nihil

De winst van de Thin Client HP T730 zit hem in de onderhoudsvrije gebruiksperiode. Er is geen installatie nodig. Er is geen lokale software nodig. Ook geen virusscanner die het systeem vertraagt. Nooit meer hoeft u updates uit te voeren. En nooit meer installaties te verrichten. Deze Thin Client HP T730 is dus een slimme investering, die zich vanzelf terugverdient.

Ook na jaren gebruik, blijft de snelheid optimaal

U kent het vast wel. Een computer die met de jaren steeds trager wordt. Ook dit probleem behoort tot het verleden. De thin Client HP T730 gebruikt de rekenkracht van de Online Werkplek servers van Webstate. De snelheid wordt door ons continu op pijl gehouden. Uw Online Werkplek blijft daarom gedurende de gehele levensduur optimaal presteren.


[faq group=”thin-pc-faq”]