Notarissen Online

€59,-Prijs p.m per gebruiker

De Online werkplek voor een vast bedrag per maand

Met de Online Werkplek verdwijnen al uw servers, Windows- en Office-licenties met uw bedrijfssoftware en al, de cloud in. U krijgt van ons een volwaardige online werkplek, die vanaf ieder merk computer, tablet of smartphone oproepbaar is. En op de achtergrond verzorgen wij alles! U kunt zich met onze Online Werkplekken 100% op uw eigen business focussen. Vanaf 5 tot 100 werkplekken.

Inclusief

  • Maandelijks opzegbaar
  • Zonder eenmalige kosten
  • Helpdesk 24 x 7 bereikbaar
  • Kosteloze all in migratie
  • Onbeperkte Opslag (fair use)
  • Neem al uw bedrijfssoftware mee de cloud in
  • Microsoft Office 365
  • Outlook en Exchange

Vraag offerte aan

alles inbegrepen

Zo werkt de Online Werkplek

Notarissen ontdekken de Online Werkplek…

online werkplekken
Notarissen stappen kosteloos over
Ongeacht het aantal werkplekken in uw notariaat

Geen financiële verrassingen
Zonder investeringen een vaste prijs per werkplek per maand
online werkplekken
Geen ICT zorgen meer
Een vloeiend werkende kantoor automatisering die wij op de achtergrond beheren en onderhouden
online werkplekken
De meest complete Online Werkplek
Alle zakelijke ICT behoeftes zijn inbegrepen in één tarief
online werkplekken
Ondersteunt Apple, Windows en ChromeOS
Overal en op ieder merk en model computer dezelfde werkervaring

Vraagt u zich als Notaris af of uw huidige ICT moderner en voordeliger kan? Dan beantwoorden wij die vraag hier graag voor u. De Online Werkplek is een alles inbegrepen ICT-oplossing, die ervoor zorgt dat al uw IT-zorgen
en hoge kosten voor goed uit beeld verdwijnen.
Bel ons via 030 767 0030.

Wij doen het totaal anders…


Geen lange contracten
Want wij willen u met niets anders binden dan onze service en kwaliteit

Geen capaciteitslimieten
Extra disks, geheugen en zelfs servers zijn inbegrepen

Geen verborgen kosten
De gehele automatisering inclusief helpdesk is inbegrepen

Geen ICT zorgen
Wij zorgen er geruisloos voor dat u zich op uw business kunt focussen

Geen overstapkosten
Wij migreren uw gehele notariaat kosteloos naar de cloud

Werkt u met Van Brug, Quantaris, Notarisdossier of NEXTassyst?

Wij ondersteunen alle notariële software

De notariskantoren die reeds bij Webstate in de cloud zitten, gebruiken al hun bedrijfssoftware op hun Online Werkplek. In samenwerking met Van Brug, Quantaris of andere NIS leveranciers, zetten wij al uw data foutloos over.

Van Brug, Quantaris of NEXTassyst, et cetera

Alle toekomstige Windows en Office versies zijn inbegrepen

Altijd de laatste Microsoft versie

U hebt altijd recht op de nieuwste versie

Up-to-date blijven is een van de grootste IT uitdagingen voor Notarissen. Bij ons is die zorg niet uw maar ons probleem. De upgrade naar de toekomstige Windows of Office versies is kosteloos inbegrepen in onze dienst.

 

Wij hebben geen ‘kastje’ en ook geen ‘muur’

Want u spreekt altijd met de verantwoordelijken

De Online Werkplek bieden wij u vanuit ons in volledige eigendom zijnde ISO 27001 opererende datacenter. Dit maakt ons volledig onafhankelijk en zeer flexibel. Met ons eigen datacenter kunnen wij de kwaliteit en service bieden waar wij persoonlijk garant voor staan.

Wij gaan over de kwaliteit, niemand anders

Notarissen willen niet nadenken over servercapaciteit

Onbeperkte capaciteit, optimale rust

En dus is de servercapaciteit bij ons onbeperkt

Want eigenlijk wilt u helemaal niet weten hoeveel disk-, processor-capaciteit of werkgeheugen uw systemen nu of later nodig hebben. Zullen wij het daar dan gewoon nooit meer over hebben? U krijgt dan van ons in de cloud gewoon de systeemcapaciteit die u nu of straks nodig heeft.


De notaris werkplek

De kleinste én slimste investering

voor uw online werkplek Thin Client HP T630

€499,- excl. btw.

DisplayPort DVI kabel

DISPLAYPORT NAAR DVI KABEL

Met deze kabel kunt u een tweede beeldscherm aansluiten

€19.50,- excl. btw.

DisplayPort HDMI Kabel

DISPLAYPORT NAAR HDMI KABEL

Met deze kabel kunt u een tweede beeldscherm of TV aansluiten

€24.50,- excl. btw.

;

Notarissen over Online Werkplekken

"De migratie liep - na zorgvuldig testen - prima en we konden vanaf dag één meteen weer aan het werk. Prettig om nu rechtstreeks met Van Brug en onze cloud-leverancier Webstate te kunnen communiceren.

De medewerkers van Webstate zijn bekwaam en enthousiast. Je wordt door hen volledig ontzorgt bij de overgang naar hun cloud. Perfecte service tegen een aantrekkelijk tarief."

Frédérique Groen-Engelbert
Automatisering
Westvest Notarissen

"Wij waren het eerste notariskantoor dat inmiddels alweer 7 jaar geleden door Webstate overgezet werd op de Online Werkplek.

Ik ben tot op de op de dag van vandaag blij met die beslissing.

Zeer hulpvaardige en oplossingsgerichte mensen!"

mr. Frank Sterel
Directeur
Sterel cs Notariaat

;

De meest gestelde vragen door Notarissen

De meest gestelde vragen door Notarissen over de online werkplek van Webstate.

Hoe gaat de overzetting van Van Brug?

Uw Van Brug software wordt door ons identiek nagebouwd op uw Online Werplek. Wij doen dit aan de hand van bekende procedures. De feitelijke overplaatsing van uw data voeren wij uit in samenwerking met Van Brug. Uw met Van Brug gekoppelde AFAS Profit software, wordt door een Van Brug medewerker overgezet naar AFAS Online.

Hoe kan Webstate een kosteloze migratie verzorgen, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen?

Aan het begin van een zakelijke relatie, kennen beide partijen elkaar nog niet zo goed. Dus u doet, als u onze klant besluit te worden, een grote investering in vertrouwen richting Webstate. En wij vinden dat er aan het begin van een zakelijke relatie wederzijds geïnvesteerd moet worden. En daarom investeert Webstate tijd en geld in het migratietraject, terwijl u vertrouwt op een professionele en foutloze aanpak.

De eerlijkheid gebied natuurlijk te zeggen dat wij dit jaren geleden nog niet aan durfden. Het vereist vrij veel lef om, vaak omvangrijke, migratietrajecten kosteloos aan te bieden.
Maar door de veelvuldige herhaling van onze migraties, zijn onze projectplannen inmiddels tot op de molecuul nauwkeurig beschreven. En dus zeer voorspelbaar geworden. En dit maakt het voor ons mogelijk om u een kosteloos migratieproject aan te bieden.

Met een kosteloze migratie zetten wij onszelf op scherp. De druk ligt namelijk volledig bij ons en iedere misser voelen wij het hardst. Maar het positieve gevolg hiervan is, dat wij altijd tot het uiterste gaan om onze migratietrajecten zou foutloos mogelijk uit te voeren. Daarom zien wij migratietrajecten met groot zelfvertrouwen tegemoet.

Is echt alles inbegrepen?

Ja. U mag ervan uit gaan dat u 1 aanspreekpunt heeft voor al uw IT vragen en verzoeken. Webstate is 24 uur per dag bereikbaar, waarbij wij buiten kantoortijd een alarmdienst hanteren voor noodgevallen. U bent mogelijk gewend dat er zo nu en dan IT-ers over de vloer komen bij u voor lokale installaties, backups of andere hand en spandiensten. Als u onze online werkplek afneemt, behoren die zaken praktisch tot het verleden.

De noodzaak voor IT-ers op uw kantoor daalt tot een nulpunt. U kunt namelijk iedere willekeurige computer met een internetverbinding gebruiken om uw Online Werplek (met Notariele software en al) op te roepen. Werkplek aanpassingen of installaties van computers behoren daarom tot het verleden. Verder voeren wij alle IT werkzaamheden op de achtergrond uit vanuit ons eigen datacenter. Ook om die reden is een bezoek aan uw kantoor niet meer nodig.

Sporadisch maken wij mee dat op Notariskantoren interne verhuizingen plaats vinden. Er moeten bijvoorbeeld grote hoeveelheden pc’s of werkplekken worden verhuisd. In dat geval maken wij een separate afspraak met u en wordt het project op regiebasis (€85,- p/u) uitgevoerd. Verder mag u ervan uit gaan dat uw IT kosten slechts nog bestaan uit de vaste prijs per werkplek per maand die wij u rekenen. Neem, als u dit wilt verifiëren, gerust contact op met een van onze klanten.

Is Webstate een betrouwbare partij en hoe kan ik dat toetsen?

Webstate bestaat sinds 2001 en bieden wij Online Werkplekken sinds 2006. Wij zijn als bedrijf uitsluitend gefocust op de Online Werkplek. Ons bedrijf bezit geen vreemd vermogen. Webstate heeft een gezonde liquiditeitspositie en onze maandelijkse cashflow is zeer voorspelbaar en tevens groeiende. Wij hebben nagenoeg geen verloop in klanten. Veel van onze klanten zitten al vele jaren veilig bij ons in de cloud. Sommige trouwe klanten werken al met onze systemen sinds het moment dat wij zijn begonnen met onze Online Werkplek dienst. Wij bieden deze dienst aan u vanuit ons in volledige eigendom zijnde datacenter en zodoende zijn er geen grote afhankelijkheden van derden.

Lees hier de meningen van onder andere uw collega-notarissen over onze dienstverlening: https://www.webstate.nl/online-werkplekken/#testimonials

Tevens zijn wij een bedrijf dat op het punt staat om ISO 27001 gecertificeerd te worden. Een NEN/ISO 27001 keurmerk staat voor continuïteit, betrouwbaarheid en waarborging van uw bedrijfsinformatie. Om dit keurmerk te behalen, wordt Webstate door een onafhankelijke auditor getoetst. U kunt een uittreksel van onze ISO maatregelen op verzoek ontvangen. Stuur hiervoor een email aan sander@webstate.nl.

Vraagt u gerust aan een van onze Online Werkplek Notarissen of Webstate doet wat zij zegt

Kan Quantaris, Van Brug of NextAssyst mee naar de Online Werkplek?

Jazeker. U bepaalt zelf met welke software u op uw Online Werkplek werkt. Webstate dient ervoor te zorgen, soms met behulp van uw leverancier, dat uw software goed functioneert. Omdat al onze klanten hun eigen privatecloud-omgeving hebben, bepaalt u zelf wat u nodig hebt om te kunnen werken. Dus of u nu met Quantaris, Van Brug/Codex of NextAssyst werkt, wat ons betreft is dat uw vrije keuze.

Kunnen wij last krijgen van cryptolocker virussen of ransomware?

Eigenlijk mogen we gerust stellen dat dit probleem bij ons niet meer bestaat. Wij hebben er in de begintijd, toen de vervelende cryptolocker en ransomware virussen net nieuw waren, last van gehad. Gelukkig hebben wij de backups dermate goed voor elkaar, dat de impact na infectie klein was.

Nu zijn er op onze Online Werkplekken beveiligingen actief, waardoor de Ransomware of Cryptolockers geen schijn van kans meer maken. Sinds deze beveiliging actief is, hebben onze klanten geen last meer gehad van deze hinderlijke virussen.

Mag ons dataverbruik onbeperkt groeien?

Jazeker. Hierin onderscheidt Webstate zich van de concurrent. Uw Notarieel Informatie Systeem, mailboxen, mappen en documenten mogen bij ons onbeperkt groeien (i.g.v. normaal zakelijk gebruik). Ook CPU, werkgeheugen en allerlei performance gerelateerde zaken zijn inbegrepen in onze Online Werkplekken.

Moeten onze computers worden vervangen?

Met de Online Werkplek kunt u op ieder denkbaar apparaat werken, oud of nieuw, zoals: Apple, Windows, ChromeOS, Android, iOS (ipad/iphone), Tablets en zo verder. Voor Thin Clients geldt dat instapmodellen (die goedkopere componenten bevatten) vaak minder presteren. Daarom hebben wij, vanwege het grote assortiment aan Thin Clients en hun onderlinge kwaliteitsverschillen, de beste koop voor u geselecteerd. Bekijk hier onze keuze.

Mogen wij zelf bepalen welke software wij willen gebruiken?

Jazeker. U bepaalt met welke software u op uw Online Werkplek werkt. Wij dienen ervoor te zorgen, met de leverancier, dat die software goed functioneert. Omdat al onze klanten hun eigen afgescheiden omgeving hebben, kunnen zij werken met de software die voor hun business relevant is. Dus of u nu met Quantaris, Van Brug of NextAssyst werkt, wat ons betreft is dat uw keuze.

Ondersteunt Webstate SMS authenticatie?

Ja. Webstate biedt bovenop ons vaste werkplektarief een extra dienst: SMS authenticatie. Hierdoor kan een selecte groep medewerkers buiten kantoor via een SMS code inloggen.

SMS authenticatie werkt als volgt

  1. U selecteert een groep telewerkers die overal ter wereld via SMS authenticatie mogen inloggen;
  2. Vanaf uw vaste kantoren is SMS authenticatie niet nodig en kan iedereen normaal inloggen.
Soms zijn onze systemen traag, is dat bij Webstate ook het geval?

Ons serverplatform wordt door ons dermate goed bewaakt en hierin zijn wij dusdanig ervaren, dat onze servers eigenlijk geen vertragingen mogen veroorzaken. Wij beschikken altijd over ruime overcapaciteit. Wel kan het zijn dat een klant snel groeit en wij servers bij moeten plaatsen om die groei op te vangen. Maar omdat capaciteit bij ons onbeperkt is inbegrepen, zal Webstate altijd kosteloos zorgen voor voldoende capaciteit. Het komt wel eens voor dat software van onze klanten niet goed performed of dat een internetlijn van de klant te krap wordt door groei. In zo een geval gaan wij tot het uiterste om de oorzaak te achterhalen.

Wij leveren in heel Nederland internetverbindingen en wij hebben 10 jaar ervaring met performance troubleshooting en wij bijten ons vast tot het euvel boven tafel is, ookal ligt het in de praktijk meestal niet aan onze online werkplekken. Wij vinden dat performance en een prettige snelheidsbeleving voor u op 1 moet staan en wij nemen alle vertragingen in welke software dan ook, zeer serieus.

Wat als leveranciers naar elkaar gaan wijzen bij problemen?

Totdat ondubbelzinnig duidelijk is wie uw specifieke probleem kan verhelpen, zal Webstate de probleem-eigenaar blijven. Dat wil zeggen dat wij de regie in handen blijven houden en dus primair aanspreekpunt voor u zullen zijn. Niets is namelijk frustrerender voor klanten, als leveranciers naar elkaar gaan wijzen. Webstate principieel geen kastjes en ook geen muren. Wij trekken de probleemoplossing daarom altijd naar ons toe totdat ondubbelzinnig duidelijk is wie het probleem kan verhelpen. Dit beschouwen wij als onderdeel van het ontzorgen van u als Notaris. Dus het kan in de praktijk altijd voor komen dat u sneller zelf rechtstreeks met uw leverancier kunt communiceren, zoals Van Brug of Quantaris.

Onze Online Werkplek is de primaire IT-schakel uw dagelijkse werk. Dus als een van de overige IT-schakels problemen geeft, dan kijken onze notaris-klanten, terecht, altijd eerst naar Webstate. Daarom houden wij de regie liever in handen, totdat de oorzaak is gevonden.

Wat als Webstate ophoudt te bestaan?

Een vraag die wat ons betreft ieder Notariskantoor aan ons hoort te stellen. Immers wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering, afhankelijk van die van Webstate. Wij dragen met onze dienstverlening een ongekend hoge verantwoordelijkheid en wij zijn ons daar zeer van bewust. Om die reden wordt Webstate ISO 27001 (pending) gecertificeerd in 2017. Deze ISO certificering is van groot belang, omdat het een keurmerk is dat door een onafhankelijke auditor (NEN-certified) aan ons wordt afgegeven. ISO 27001 staat voor continuïteit, waarborging en betrouwbaarheid van uw en onze bedrijfsinformatie.

Vraag desgewenst naar een ISO 27001 uittreksel bij sander@webstate.nl.

Datacenter in volledige eigendom

Webstate bestaat sinds 2001 en bieden wij Online Werkplekken sinds 2006. Wij zijn als bedrijf uitsluitend gefocust op de Online Werkplek. Ons bedrijf bezit geen vreemd vermogen. Webstate heeft een gezonde liquiditeitspositie en onze maandelijkse cashflow is zeer voorspelbaar en tevens groeiende. Wij hebben nagenoeg geen verloop in klanten. Veel van onze klanten zitten al vele jaren veilig bij ons in de cloud. Sommige trouwe klanten werken al met onze systemen sinds het moment dat wij zijn begonnen met onze Online Werkplek dienst. Wij bieden deze dienst aan u vanuit ons in volledige eigendom zijnde datacenter en zodoende zijn er geen grote afhankelijkheden van derden.

Ondanks dat wij alle zaken prima in orde hebben, zijn er altijd onvoorziene risico’s waar niets tegen bestand is. Wat bieden wij in zulke gevallen aan onze klanten?

Full backup export in eigen bezit

U kunt van ons, op afroep of met een vaste regelmaat, een full backup export van ons ontvangen (op USB disk). Dit is een export van uw gehele Online Werkplek omgeving, waarmee u naar een andere cloud dienstverlener kunt stappen, die uw omgeving buiten Webstate om weer live kan brengen.

Hiermee wil Webstate niet alleen uitstralen dat wij met alles rekening houden, maar ook dat wij vinden dat u volledig onafhankelijk van ons moet kunnen zijn en blijven. Wij willen u uitsluitend binden met tevredenheid.

Wat voor problemen kunnen wij verwachten na een migratie?

Alvorens uw Notariaat in de cloud live gaat, is uw gehele omgeving door zowel ons, als uw softwareleverancier, als uzelf, volledig getest. Pas als de tests positief zijn bevonden, brengen wij uw werkplekken online.

Uw huidige omgeving wordt in zijn geheel door ons nagebouwd, zonder dat u dit merkt. U hoeft na de migratie dus slechts rekening te houden met kleine niet-businessverhinderende zaken of issues die ondanks alle tests en voorbereidingen er toch tussendoor zijn geglipt.

Over het algemeen krijgen wij hele positieve feedback. En vaak horen wij achteraf van Notarissen dat zij aangenaam verrast zijn over onze aanpak (zie hier onderaan de pagina onze tevredenheidsbetuigigen).