1. Home
 2. Online Telefonie
 3. Vast & Mobiel Integratie

Vaste telefonie is nu 100% mobiel

Overal bereikbaar op een zakelijk nummer
met Vast & Mobiel van Webstate.

 • Onderling gratis bellen met vast en mobiel
 • Kosteloos doorschakelen met collega’s
 • Kosteloos belgroepen aanmaken
 • Geen DECT telefoons meer nodig

Ontdek VoIP Zakelijk voor Vast & Mobiel. Dat is overal zakelijk bellen en kosteloos doorverbinden met collega’s, via elk toestel op elke locatie. Op mobiel, laptop, tablet en pc.

Gratis offerteStap over naar Vast & Mobiel
250+ bedrijven waren u voor
Thuiswerken is niet meer weg te denken. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor je telefonie. Met Vast & Mobiel maak je vaste nummers overal mobiel bereikbaar. Doorverbinden en intern bellen, doe je alsof je op kantoor bent, waar je ook bent. Ook kun je simpel zien of een collega in gesprek is, zodat een beller niet onnodig wordt doorgeschakeld naar een voicemail.

Vast bellen, waar je ook bent

Met Vast & Mobiel wijs je één of meer vaste nummers toe aan een mobiele simkaart. Zo zijn collega’s overal mobiel bereikbaar op een vast nummer. Elk mobiel telefoontje loopt nu via de online telefooncentrale met alle denkbare opties. Je kunt gebruikmaken van openingstijden, groepsvoicemail, belgroepen, conference calls en gratis intern doorverbinden. 

Alle voordelen van vast, de vrijheid van mobiel

Je houdt je eigen mobiele nummer

Voor mobiel bellen met een vast nummer hoef je je vertrouwde mobiele nummer niet op te geven. Je blijft gewoon bereikbaar op je privénummer. En na werktijd kun je de inkomende zakelijke calls automatisch doorsturen. Een aparte mobiel van de zaak is dus niet nodig.

Vast bellen zonder vaste telefoon

Wel een vast nummer, maar geen vast toestel

Als je je mobiel gebruikt om zakelijk te bellen, wordt een vast toestel of DECT telefoon overbodig. Je bent immers altijd en overal bereikbaar. Op locatie, onderweg, en ook als je even van je plek bent. De vaste telefoon en DECT telefoon kunnen de deur uit. Doei, DECT!

Eindelijk los van vaste telefonie

Nog meer vrijheid: bellen met je laptop, tablet of pc

Vast & Mobiel werkt met een telefooncentrale in de cloud. Zo’n online telefooncentrale geeft je nóg meer opties. Je belt nu ook met een vast nummer via internet. Een laptop, pc of tablet gebruik je dan als een volwaardige telefoon: bel direct vanuit je browser of CRM-dashboard.

Kies voor Vast & MobielBesparen op elk belletje

Vast & Mobiel bellen via VoIP

Voordelig, flexibel en ideaal voor thuiswerken:

 • Onderling gratis bellen met vast en mobiel
 • Gratis intern bellen, doorschakelen en belgroepen
 • Geen DECT telefoons meer nodig
 • Eén factuur voor mobiel én vast
 • Tot 70% goedkoper

Waarom Vast & Mobiel via Webstate?

KPN, Vodafone en T-Mobile zijn vooral sterk in telefonie. Webstate is daarentegen een pure
‘cloud service provider’. We brengen niet alleen je telefonie naar de cloud, maar desgewenst het hele bedrijf. Webstate integreert je telefonie dan naadloos met andere cloud-oplossingen zoals je bedrijfssoftware. Werken wordt dan net zo mobiel als bellen. Je medewerkers kunnen overal werken in een beveiligde online omgeving.

Je belt mobiel, je werkt mobiel

Eén oplossing, één aanspreekpunt

Bij Webstate besteed je alles in één keer uit. Mobiele en Vaste telefonie, Online Werkplekken, data- en applicatiebeheer én razendsnel Internet. Alles dus om efficiënt en flexibel te werken.

Servers in de cloud, met service in de buurt

En als er toch onverhoopt iets is, hoef je maar één nummer te bellen. Onze pro’s komen dan direct in actie en zorgen dat je in no time weer verder kunt.

Direct contactMeer weten over Vast & Mobiel?

€59,-Prijs p.m per gebruiker

 

 

 

De Online werkplek voor een vast bedrag per maand

Met de Online Werkplek verdwijnen al je servers, Windows- en Office-licenties met je bedrijfssoftware en al, de cloud in. Je krijgt van ons een volwaardige online werkplek, die vanaf ieder merk computer, tablet of smartphone oproepbaar is. En op de achtergrond verzorgen wij alles! Je kunt je met onze Online Werkplekken 100% op je eigen business focussen. Vanaf 5 tot 100 werkplekken.

Inclusief

 • Maandelijks opzegbaar
 • Zonder eenmalige kosten
 • Helpdesk 24 x 7 bereikbaar
 • Kosteloze all in migratie
 • Onbeperkte Opslag (fair use)
 • Neem al je bedrijfssoftware mee de cloud in
 • Microsoft Office 365
 • Outlook en Exchange

Vraag offerte aan