Bel mij nu

Online Werkplek

€59,-Prijs p.m per gebruiker

De Online werkplek voor een vast bedrag per maand

Met de Online Werkplek verdwijnen al uw servers, Windows- en Office-licenties met uw bedrijfssoftware en al, de cloud in. U krijgt van ons een volwaardige online werkplek, die vanaf ieder merk computer, tablet of smartphone oproepbaar is. En op de achtergrond verzorgen wij alles! U kunt zich met onze Online Werkplekken 100% op uw eigen business focussen. Vanaf 5 tot 100 werkplekken.

Inclusief

  • Maandelijks opzegbaar
  • Zonder eenmalige kosten
  • Helpdesk 24 x 7 bereikbaar
  • Kosteloze all in migratie
  • Onbeperkte Opslag (fair use)
  • Neem al uw bedrijfssoftware mee de cloud in
  • Microsoft Office 365
  • Outlook en Exchange

Vraag offerte aan

Geen financiële verrassingen

Zonder investeringen een vaste prijs per werkplek per maand

Geen ICT zorgen meer

Een vloeiend werkende kantoor automatisering die wij op de achtergrond beheren en onderhouden

De meest complete Online Werkplek

Alle zakelijke ICT behoeftes zijn inbegrepen in een tarief

Ondersteunt Apple, Windows en ChromeOS

Overal en op ieder merk en model computer dezelfde werkervaring

Een geheel kosteloze migratie

Tot 100 medewerkers kunt u geheel kosteloos overstappen

Met de Online Werkplek maakt u vanuit de private cloud gebruik van uw eigen servers, MS Office, Outlook mailboxen, printers en bedrijfssoftware. U heeft een volwaardige mobiele werkplek, die vanaf ieder merk computer, tablet of smartphone oproepbaar is.
En op de achtergrond verzorgen wij de backups, het beheer, de beveiliging en de helpdesk. Waardoor u zich volledig op uw eigen business kunt focussen.

Neem alle software die u reeds gebruikt mee naar de cloud

Al uw benodigde software gaat mee de cloud in

De wereld bestaat niet alleen uit MS Office. U hebt ál uw bedrijfssoftware, simpel of complex, nodig om te kunnen werken. Uw Windows-bureaublad met al uw software en icoontjes in het startmenu, vormen tezamen uw online werkplek. En dit maakt onze online werkplek tot de meest complete werkplek in de cloud.

Wij zetten al uw software in de cloud

Alle toekomstige Windows en Office versies zijn inbegrepen

Altijd de laatste Microsoft versie

U hebt altijd recht op de nieuwste versie

Up-to-date blijven is een van de grootste IT uitdagingen voor organisaties. Bij ons is die zorg niet uw maar ons probleem. De upgrade naar de toekomstige Windows of Office versies is kosteloos inbegrepen in onze dienst.

Wij hebben geen ‘kastje’ en ook geen ‘muur’

Want u spreekt altijd met de verantwoordelijken

De Online Werkplek bieden wij u vanuit ons in volledige eigendom zijnde datacenter. Dit maakt ons onafhankelijk en zeer flexibel. Met ons eigen datacenter kunnen wij de kwaliteit en service bieden waar wij persoonlijk garant voor staan.

Wij gaan over de kwaliteit, niemand anders

Ontzorgen betekent ook: niet hoeven nadenken over capaciteit

Onbeperkte capaciteit, optimale rust

En dus is de servercapaciteit bij ons onbeperkt

Want eigenlijk wilt u helemaal niet weten hoeveel disk-, processor-capaciteit of werkgeheugen uw systemen nu of later nodig hebben. Zullen wij het daar dan gewoon nooit meer over hebben? U krijgt dan van ons in de cloud gewoon de systeemcapaciteit die u nu of straks nodig heeft.

Sterel c.s.

Sterel c.s.

Firgos International

Firgos International

Based Real Estate

Based Real Estate

Academie voor Medisch Specialisten

Academie voor Medisch Specialisten

CNW Loopbaanadvies

CNW Loopbaanadvies

Dansmakers Amsterdam

Dansmakers Amsterdam

DVPC

DVPC

Geo Instruments

Geo Instruments

GY Realestate

GY Realestate

Hilgate Properties

Hilgate Properties

Holland Mchinery

Holland Mchinery

Koeter Vastgoed Adviseurs

Koeter Vastgoed Adviseurs

Local

Local

Memocom

Memocom

Miltech

Miltech

ODC Logistics

ODC Logistics

Pike Vastgoed

Pike Vastgoed

RvC

RvC

ROgeo

ROgeo

Planviewer

Planviewer

SWFX

SWFX

Stoevelaar

Stoevelaar

Thesauros

Thesauros

VAO

VAO

Vos&Partners

Vos&Partners

Claris Zorggroep

Claris Zorggroep

De Mik Bedrijfshuisvesting

De Mik Bedrijfshuisvesting

D&M Properties

D&M Properties

Berhout Mas Accountants

Berhout Mas Accountants

Roomer Remix

Roomer Remix

Het Nederlands Register voor Osteopathie

Het Nederlands Register voor Osteopathie

Van Der Wal Transport

Van Der Wal Transport

B&S Totaalonderhoud

B&S Totaalonderhoud

Pro Ecuador

Pro Ecuador

Westvest Notarissen

Westvest Notarissen

Bolscher Brug Deijl Notarissen

Bolscher Brug Deijl Notarissen

Sulzer Notariaat

Sulzer Notariaat

Kaiser Advocaten

Kaiser Advocaten

BRiQ Real Estate

BRiQ Real Estate

;

Onze klanten over Online Werkplekken

"Het werken met online werkplekken sluit aan bij modern ondernemerschap. Het is voor ons van belang op ieder moment van de dag en op iedere locatie de beschikking te hebben over bestanden. De effectiviteit en de handelingssnelheid wordt daardoor vergroot. Daarnaast is het buitengewoon plezierig om flexibel te kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een vaste werkplek.

De bereikbaarheid van en de ondersteuning door Webstate is uitstekend."

Bram Lopik
Directeur
QX Vastgoed

"We zijn overgestapt op online werkplekken van Webstate. En tot nu toe zeer tevreden. De overgang liep bijzonder soepel. Bij problemen worden we direct geholpen. En tot mijn verbazing kon ik alles moeiteloos synchroniseren met al mijn Apple-apparaten. Ik kan nu zelfs vanaf mijn iPad en iPhone inloggen op mijn online werkplek."

drs. Pieter Wijnsma
Directeur
Academie voor Medisch Specialisten

"Sinds ruim zes jaar werken wij volledig met Online Werkplekken van Webstate. Webstate heeft er voor gezorgd dat wij ons kunnen focussen op ons werk. Een scherm met internetverbinding is genoeg om daar voor te zorgen, overal en altijd. Ook in onze projecten werken wij volledig online: met onze partners en adviseurs delen wij zo onze gegevens digitaal, zonder te mailen en hebben wij een gezamenlijke projectomgeving. Nu wij ook overgaan naar een financiële administratie op de Online Werkplek, zijn wij echt paperless en kunnen wij dankzij Webstate zorgeloos én duurzaam werken."

Phlip Boswinkel
Partner
Local

"Wij werken sinds een jaar of vier met de Online Werkplek van Webstate en zijn nog dagelijks blij met deze keuze. Onze ervaringen zijn uitermate positief. Het systeem werkt probleemloos en maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie te kunnen werken, op kantoor, thuis of in het buitenland. De customer service is bovendien uitstekend bereikbaar en helpt je direct wanneer ondersteuning gewenst is"

Rutger Janssen
Directeur
BASED Real Estate

"Overstappen op de cloud was al lange tijd onze wens. Maar het wachten was op een partij die onze branche-specifieke software zoals Autocad ook kan ondersteunen. Bij Webstate hebben we gevonden wat we graag wilde. Flexibiliteit en altijd up to date software en de ondersteuning van onze bedrijfskritische software voor het werken met geo-informatie. Rogeo BV maakt naar volle tevredenheid gebruik van Online Werkplekken & Telefonie van Webstate."

Tjeerd Kooy
Directeur en Eigenaar
Rogeo BV & Planviewer BV

"In het begin was ik erg sceptisch over het werken in de “cloud”. Maar Webstate heeft voor ons de overstap van een vaste werkplek naar de nieuwe manier van werken in de cloud erg makkelijk gemaakt. Inmiddels 4 jaar verder kan ik mij niet meer voorstellen hoe we het anders zouden moeten doen. Of we nu op kantoor werken aan onze producten of thuis, wij en onze klanten, kunnen altijd vertrouwen op de bereikbaarheid en service van Webstate.

Geen gezeur meer met servers, software updates en pc’s; het werkt gewoon altijd."

Sander Koëter
Directeur
Koëter Vastgoed Adviseurs

"Working with Webstate was a positive learning experience from the outset. Always responsive and supportive. Despite our project was delayed due to unexpected reasons beyond our control, the implementation went smoothly. Problems were faced always with alternative solutions. Feedback was taken into account at all time. Now we are fully operational. Our Online Workplace is running well. We are getting ready for the second phase which is to implement our CRM strategy based on Webstate platform."

Juan Patricio Navarro
Director
Pro Ecuador

"Wij waren het eerste notariskantoor dat inmiddels alweer 7 jaar geleden door Webstate overgezet werd op de Online Werkplek.

Ik ben tot op de op de dag van vandaag blij met die beslissing.

Zeer hulpvaardige en oplossingsgerichte mensen!"

mr. Frank Sterel
Directeur
Sterel cs Notariaat

"De migratie liep - na zorgvuldig testen - prima en we konden vanaf dag één meteen weer aan het werk. Prettig om nu rechtstreeks met Van Brug en onze cloud-leverancier Webstate te kunnen communiceren.

De medewerkers van Webstate zijn bekwaam en enthousiast. Je wordt door hen volledig ontzorgt bij de overgang naar hun cloud. Perfecte service tegen een aantrekkelijk tarief."

Frédérique Groen-Engelbert
Automatisering
Westvest Notarissen

”Met ingang van december 2016 maken wij gebruik van alle diensten van Webstate. Wij gebruiken online werkplekken, online telefonie en glasvezel internet; al met al een behoorlijk aantal gelijktijdige migraties.

Wij zijn tevreden over hoe de migraties zijn verlopen. Er werd goed gecommuniceerd over alles wat er ging gebeuren en vragen of uitdagingen werden snel opgepakt. Ook nu, een tijd na de migraties, pakt de helpdesk van Webstate onze vragen en verzoeken snel op.

Wij zijn tevreden met onze overstap.”

Chantal Koevoets
Secretaresse
Kaiser Advocaten

"Nog elke dag vind ik het geweldig dat ik overal kan gaan zitten en werken. Niet alleen mijn mail lezen, maar gewoon bij al mijn documenten.

De Agenda deel optie is voor ons team een geweldige vooruitgang.

Ik word eigenlijk elke dag nog blij van het in de cloud zijn bij Webstate.


Linda Wes
Directeur
Wes te Wind

”Jullie mensen zijn zo goed en alles werkt geweldig! Ik ben heel blij Webstate!”

Hans Luiken
Directeur
Hans Luiken - uitgevers achter de schermen

;
[faq group="faq-online-werkplekken"]