1. Home
 2. Online Werkplek

Beveiligde online werkplek in de cloud

Werken zoals op de zaak
vanaf elke locatie en elk device

 • Overal toegang tot je data en programma’s in jouw cloud werkplek
 • 24/7 helpdesk, secure backup
 • Bespaar tot 70% op je ICT kosten
 • Veilig thuiswerken, zoals je op kantoor doet in onze cloud workspaces

Overal toegang tot je eigen desktop met al je programma’s en bestanden in jouw cloud werkplek. Webstate regelt het. Veilig werken vanaf huis of op locatie via een Online Werkplek in de cloud – al vanaf €59 per gebruiker per maand met een ondergrens van 8 gebruikers.

Gratis offerte Werkplek in de cloud

250+ bedrijven waren u voor

Online Werkplek: werken waar je wilt, vanaf elk device

Thuiswerken is een blijvertje. Met een Online Werkplek in de cloud (cloud workspaces)  kunnen je collega’s overal werken, exact zoals ze op kantoor gewend zijn. Log in op je virtual desktop en je hebt direct toegang tot alle bestanden en programma’s. Een Online Werkplek in de cloud is handig voor thuiswerkers, maar ook voor collega’s die op locatie of onderweg zijn.

Elke plek is een Online Werkplek

Waarom zou je nog werken met lokale servers en software?

Online Werkplekken in de cloud (cloud workspaces) zijn ideaal voor thuiswerken en hybride werken. Maar ook op kantoor heb je genoeg aan een internetverbinding. Het complete bedrijf kan kosteloos overstappen naar de cloud. Dat bespaart meteen een hoop gedoe en hoge kosten.

Geef je collega’s de vrijheid van een Online Werkplek in de cloud

Geen ICT gedoe of hoge beheerkosten


Een Online Werkplek (cloud workspaces) betekent dat je programma’s en bestanden in de cloud staan. Een internetverbinding is voldoende om overal te werken zoals je gewend bent. Veel ICT-diensten, kabels en hardware zijn daarmee in één klap overbodig. Webstate beveiligt en bewaakt je bestanden in de cloud. En zorgt ervoor dat alles soepel werkt.

Alle ICT uitbesteed, zonder zorgen

Beheer, beveiliging en alle updates in de cloud

Alles voor één vast, laag maandbedrag

Geen investeringen, geen financiële verrassingen

Complete Online Werkplek

Je programma’s, data en instellingen overal beschikbaar

Overstappen is geheel kosteloos

Overstappen naar de cloud is gratis tot 100 medewerkers

Voor Apple, Windows en Chrome OS, iOS en Android

Op elk device dezelfde werkervaring

Ben je klaar voor cloud workspaces?

Inclusief alle installaties, updates, antivirus en backups

Omdat alle programma’s en data in de cloud staan, hoef je laptops of pc’s niet apart te updaten. Wij zorgen voor alle updates en patches. Als een laptop onverhoopt crasht, is je data niet verloren. Je data en software staan tenslotte veilig bij Webstate in de cloud.

Geen crashes in de cloud

Een cloud als een kluis

Webstate beschermt je data met een active firewall en 24/7 monitoring. En we staan altijd standby, voor het geval er toch ooit iets misgaat.

Veilig werken op alle denkbare devices en systemen

Je kunt met elke browser inloggen op je virtual desktop waar je al je vertrouwde programma’s vindt. Het maakt niet uit of je Windows, Mac, Android, Chrome of iOS gebruikt. Dat geeft je de vrijheid om overal te werken, op elk device.

2-staps verificatie voor nog meer zekerheid

Inloggen op je Online Werkplek doe je met je wachtwoord en 2-staps verificatie. Deze extra beveiliging is standaard bij de Online Werkplekken van Webstate.

Direct contactMeer weten over cloud workspaces?

€59,-Prijs p.m per gebruiker

 

 

 

De Online werkplek voor een vast bedrag per maand

Met de Online Werkplek verdwijnen al je servers, Windows- en Office-licenties met je bedrijfssoftware en al, de cloud in. Je krijgt van ons een volwaardige online werkplek, die vanaf ieder merk computer, tablet of smartphone oproepbaar is. En op de achtergrond verzorgen wij alles! Je kunt je met onze Online Werkplekken 100% op je eigen business focussen. Vanaf 8 tot 100 werkplekken.

Inclusief

 • Maandelijks opzegbaar
 • Zonder eenmalige kosten
 • Helpdesk 24 x 7 bereikbaar
 • Kosteloze all in migratie
 • Onbeperkte Opslag (fair use)
 • Neem al je bedrijfssoftware mee de cloud in
 • Microsoft Office 365
 • Outlook en Exchange

Vraag offerte aan

Meest gestelde vragen over online werkplekken (cloud workspaces)

Hoe werkt een verhuizing naar Online Werkplekken in de praktijk?
Stap 1, het installeren van uw nieuwe afgeschermde cloud omgeving

Uw nieuwe cloud omgeving wordt direct na opdracht volledig opgebouwd. Deze omgeving is in 4 uur tijd klaar voor gebruik, maar bevat nog geen documenten of e-mails.

Stap 2, de installatie van uw eigen software

Hierna wordt uw eigen software in uw nieuwe cloud omgeving geinstalleerd. dit gebeurt soms in samenwerking met uw software leverancier. Bijvoorbeeld Exact, AccountView, Unit4, IBIS Trad, Commence CRM, of andere branche gerelateerde software waar u van afhankelijk bent. Vervolgens test u met een of meer medewerkers online of alles naar wens is, nog voordat u live gaat.

Stap 3, de cloud migratie (vrijdag)

De eerst volgende vrijdag wordt uw data overgezet, zoals: documenten, databases en mailboxen.

Stap 4, de oplevering (Maandag)

Op maandag krijgt uw voltallige personeel van ons een cloud instructie op 1 of meerdere locaties, waarna iedereen ongehinderd kan doorwerken. Uw oude servers en toebehoren kunt u zelf terugnemen of door ons laten afvoeren.

Hoe kan Webstate een kosteloze migratie verzorgen, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen?
Aan het begin van een zakelijke relatie, kennen beide partijen elkaar nog niet zo goed. Dus u doet, als u onze klant besluit te worden, een grote investering in vertrouwen richting Webstate. En wij vinden dat er aan het begin van een zakelijke relatie wederzijds geïnvesteerd moet worden. En daarom investeert Webstate tijd en geld in het migratietraject, terwijl u vertrouwt op een professionele en foutloze aanpak.

De eerlijkheid gebied natuurlijk te zeggen dat wij dit jaren geleden nog niet aan durfden. Het vereist vrij veel lef om, vaak omvangrijke, migratietrajecten kosteloos aan te bieden.
Maar door de veelvuldige herhaling van onze migraties, zijn onze projectplannen inmiddels tot op de molecuul nauwkeurig beschreven. En dus zeer voorspelbaar geworden. En dit maakt het voor ons mogelijk om u een kosteloos migratieproject aan te bieden.

Met een kosteloze migratie zetten wij onszelf op scherp. De druk ligt namelijk volledig bij ons en iedere misser voelen wij het hardst. Maar het positieve gevolg hiervan is, dat wij altijd tot het uiterste gaan om onze migratietrajecten zou foutloos mogelijk uit te voeren. Daarom zien wij migratietrajecten met groot zelfvertrouwen tegemoet.

Hoe bereikbaar is Webstate?
Via ons hoofdnummer (030 767 0030) krijgt u altijd iemand aan de lijn die u persoonlijk en vriendelijk te woord staat. U wordt direct geholpen.

Buiten kantoortijd zijn wij ook, via ons hoofdnummer, bereikbaar. U wordt dan doorverwezen naar ons alarmnummer voor buiten kantoortijd. Dit nummer is bedoeld voor storingen.

Hoe snel zet Webstate ons over op het nieuwe systeem?
Een volledig migratietraject duurt doorgaans, afhankelijk van de omvang en complexiteit, 1 tot 8 weken.

De daadwerkelijke migratie duurt van donderdag einde middag tot maandagochtend, waarna u volledig online bent en iedereen ongehinderd kan doorwerken.

Behalve al uw email, documenten en bedrijfssoftware, worden ook uw persoonlijke gegevens overgezet zoals: de inhoud uw bureaublad, internet-favorieten en persoonlijke netwerkschijven.

Na de migratie krijgt u op maandagochtend op 1 of meer vestigingen een cloud-instructie die 30 minuten duurt en daarna bent u volledig Online!

Hoe wordt mijn cloud omgeving bewaakt?
Bedrijfskritische onderdelen in onze gehele cloud infrastructuur worden 24/7/365 bewaakt door bewakingssoftware. Deze software geeft onze technisch beheerders via mobiele telefoons en beeldschermen inzicht in de gezondheid van de cloud infrastructuur.

Via schermen en via mobiele apparaten worden onze beheerders gealarmeerd bij dreigende uitval of uitval van bedrijfskritische componenten. De beheerders kunnen indien nodig op afstand en via mobiele apparaten onderhoud uitvoeren en troubleshooten. Zij zijn er dus altijd snel bij als er iets mis dreigt te gaan.

De top vijf  aspecten die door ons continu bewaakt worden:

- de beschikbare capaciteit van diskruimte, werkgeheugen of performance
- toestand noodstroom voorziening
- temperatuur- en geluidsniveau
- de status van kritische componenten
- de virus en spam toestand binnen de gehele cloud infrastructuur

Is mijn internetverbinding wel snel genoeg?
Onze klanten maken gebruik van ADSL, kabel en glasvezel internet-verbindingen. De internetverbindingen van tegenwoordig functioneren doorgaans prima. Een 3G mobiele internetverbinding is voor onze producten al voldoende om mee te kunnen werken.

Bijvoorbeeld u neemt bij ons 15 online werkplekken met 15 online telefoons af? Dan hebt u een internetverbinding van ongeveer 4,5 mbps nodig. Onze producten zijn zeer bandbreedte zuinig. De upload snelheid is van beperkt belang, omdat met onze producten overwegend gebruik wordt gemaakt van download bandbreedte. Bij telefoongesprekken is er wel sprake van 2-weg verkeer. Echter is de vereiste bandbreedte per gesprek zeer laag (90kbps). Wij maken heel soms mee dat oude ADSL aansluiting te ver van de KPN wijkcentrale verwijderd zijn. In dergelijke gevallen is een upgrade naar kabel of glasvezel wel gewenst.

Wij gebruiken analysetools om de haalbare gesprekskwaliteit goed te kunnen voorspellen. Wij zullen u daarom niet naar de cloud verhuizen voordat uw huidige internetlijn door ons grondig is geanalyseerd.

Kan ik mijn USB apparaten zoals Dymo Labelmanagers en USB sticks nog wel gebruiken?
USB apparaten, zoals printers, labelmanagers en usb sticks, die u aan uw computer of laptop heeft aangesloten, komen automatisch beschikbaar op uw Online Werkplek. Soms moeten we hiervoor met uw USB apparaat meegeleverde software installeren.

Dymo Labelmanagers bestaan in de vorm van USB printers of netwerkprinters. Beiden worden door onze klanten op Online Werkplekken gebruikt. U kunt na een cloud migratie dus gebruik blijven maken van deze USB apparaten.

Hebt u andere usb apparaten aan uw computer gekoppeld, zoals smartcard readers of USB sticks met certificaten of licenties? Ook dan voorzien wij geen technische problemen. Vooral Notarissen werken veel met USB certificaten en authenticatie smartcards. Tot nu toe hebben wij hier nog geen technische problemen mee ondervonden.

Kunnen overheden of externe bedrijven bij onze gegevens?
Uw werkplekken zijn bij ons afgeschermd en uitsluitend voor uw medewerkers toegankelijk. U bepaalt zelf wie er binnen uw omgeving waartoe gemachtigd wordt. Dit kunnen externe projectleden zijn of tijdelijke krachten. Webstate voert de backups en het beheer over de online werkplek-servers op de achtergrond uit. Om deze reden hebben wij beheer-toegang tot alle systemen.

Het juridische eigendom van de bedrijfsinformatie in uw private cloud, ligt bij u. Webstate is uitsluitend eigenaar van en verantwoordelijk voor de infrastructuur, de hardware en de besturingssoftware.

Omdat Webstate beschikt over haar eigen infrastructuur is de toegang door derden uitgesloten. En onze klanten kunnen onderling niet bij elkaars gegevens.

De werkmaatschappij en de holdings van Webstate zijn statutair gevestigd in Nederland. Er is op Webstate BV daarom geen buitenlandse wetgeving van toepassing.

Waarom biedt Webstate zulke korte contracten aan?

Een snelle opzegging kost ons zelfs meer dan het ons oplevert

Want wij zetten uw gehele bedrijf, ongeacht de omvang, kosteloos over naar Online Werkplekken & Telefonie. Wij investeren hierbij tijd en geld in u als nieuwe klant. Dus als u binnen enkele maanden zou opzeggen, kost ons dat meer dan het ons oplevert. Deze aanpak is in onze branche zeer ongebruikelijk en wij zijn het zelfs nergens nog tegen gekomen. Toch nemen wij dit risico met ons volle verstand en wel om de volgende redenen:

U blijft vrij om te gaan waar u wilt

Wij hebben in 7 jaar tijd een groot vertrouwen opgebouwd in onze wijze van dienstverlening en de kwaliteit van onze producten. We hebben een loyaal klantenbestand en onze producten werken in de praktijk nagenoeg foutloos en naar volle tevredenheid. Wij hebben een diep geloof in een positieve relatie met klanten zowel als met onze collega's en leveranciers. Die relatie werkt het beste met wederzijds vertrouwen en vrijheid van handelen. Als u bij ons klant wordt, knopen wij u niet op met lange contracten of technische afhankelijkheden. Wij willen u als klant graag binden, omdat u ons een prettige dienstverlener vindt en natuurlijk omdat onze producten u goed bevallen.

Het feit dat onze helpdesk weinig wordt gebeld, is voor ons een tastbaar bewijs van betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid

Ook bewijst dit voor ons de eenvoud en stabiliteit van onze producten. Door deze opgebouwde zelfverzekerdheid durven wij onze diensten sinds 2014 ieder moment opzegbaar aan u aan te bieden. U bent dus ook kort nadat u voor ons hebt gekozen, vrij om te gaan waar u wilt.

Wij weten precies wanneer u WEL, maar ook wanneer u NIET blij zult zijn met ons product

Webstate neemt met korte contracten een risico. En om dit risico te beperken, analyseren wij in de acquisitiefase nauwkeurig af of uw bedrijf geschikt is voor onze producten. Of er wel een match kan zijn. Wij weten inmiddels met wetenschappelijke precisie vast te stellen of onze producten u wel of niet zouden bevallen nadat u live gaat. Wij meten met geavanceerde software of het succes met Online Werplekken & Telefonie verzekerd is. En wij zeggen op voorhand dat bedrijven die als primaire activiteit videobewerking of grafisch ontwerp uitoefenen, Online Werkplekken beter niet van ons af kunnen nemen. Online Telefonie is echter wel voor ieder type bedrijf geschikt.

Het bewijs dat wij u uitsluitend door service en kwaliteit binden

We beseffen dat een tevreden klant het meest waardevolle is dat een bedrijf zich kan wensen. En wij zien de korte contracten, de kosteloze overstap en de inbegrepen helpdesk als een krachtige stimulans om onze service en snelheid op topniveau te houden. Maar u neemt natuurlijk ook een risico. U kent ons nog niet zo goed en u legt veel vertrouwen in onze handen door uw bedrijfsautomatisering bij ons in de cloud onder te brengen. U doet een stap naar ons toe en wij daarom ook naar u.

Waarom is Webstate scherper geprijsd dan concurrerende partijen?
Wij pakken cloud-dienstverlening anders aan

Praktisch alle concullega's van Webstate bieden hun diensten aan via bij derden ingehuurde servers,  infrastructuur of telefooncentrales. Deze huurkosten worden met marge aan u doorberekend. Ook is de ondersteuning en de installatie doorgaans niet inbegrepen of betaalt u voor functies die u in de praktijk niet nodig hebt.

Het inhuren van rackspace of infrastructuur bij derden geeft een extra risico. Geregeld zijn er berichten in de media dat infrastructuur aanbieders met technische of financiële problemen kampen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door grote DDOS internet aanvallen, blacklisting of fiscale invallen. Deze richten zich vrijwel nooit op het MKB maar op de grote klanten die van dezelfde infrastructuur gebruik maken. Kleinere klanten zoals het MKB lopen daardoor onnodig extra continuïteitsrisico. Bij ons is dat risico er nauwelijks, omdat Webstate zich uitsluitend toespitst op organisaties met een omvang van 5 tot circa 100 werkplekken.

Onze dienstverlening is uw én onze levensslagader

Sinds 2001 bieden wij hosting producten aan voor het MKB. De architectuur is van de grond af door ons geselecteerd, aangeschaft en geinstalleerd. Webstate heeft daarom alle kennis in huis als het gaat om haar eigen online producten. De enige partij tussen u en ons in, is Eurofiber. Zij leveren sinds vele jaren onze zeer stabiele glasvezel internetdienst.

Onze aanpak is veilig, redundant en gericht op supersnelle performance. En dit alles speciaal voor bedrijven van uw omvang. Alleen voor uitwijk doeleinden bij grot calamiteiten werken wij met ingehuurde infrastructuur. Want onze primaire dienstverlening aan u is ook onze levensslagader en daarvoor willen wij niet afhankelijk zijn van derden.

Onze lage tarieven zijn eenvoudig te verklaren

Ons beleid zet de klant op nummer 1, met als gevolg dat wij zo min mogelijk partijen tussen u en ons in hebben staan. De reden hiervoor is niet alleen het kunnen bieden van een scherp tarief. De eisen die wij aan klantenservice stellen en dan in het bijzonder de service-snelheid, is daarvoor nog belangrijker. Onze ervaring is dat externe partijen de snelheid en service van Webstate vaak niet kunnen bijbenen. Onze producten zijn daarom bewust binnenshuis, stabiel, snel, fouttolerant en professioneel opgezet.

Dus om deze reden profiteert u bij ons van veel snellere service en automatisch ook van scherpere tarieven.

MKB-bloed stroomt door onze aderen

En dit betekent dat wij en onze producten optimaal functioneren voor bedrijven zoals die van u. Want het MKB is, net als Webstate zelf, gewend aan snel schakelen en een persoonlijke benadering.

Wat als Webstate omvalt?
Webstate levert sinds 2001 hosting diensten, is een gezond groeiend bedrijf en bezit geen vreemd vermogen. Er is sprake van een prima liquiditeitspositie met een stabiele en voorspelbare cashflow. Webstate heeft twee grootaandeelhouders die samen 100% eigenaar zijn en full time betrokken bij het bedrijf. Webstate opereert in een markt die de komende jaren veel potentie heeft.

Dit gezegd hebbende bent u straks wellicht een nieuwe klant van Webstate. En dit betekent dat de continuïteit van uw bedrijf afhankelijk wordt van de continuïteit van Webstate BV.

Wij zijn ons hier zeer van bewust.

Om dit kleine risico met grote impact toch weg te nemen, kunt u gebruik maken van de volgende aanvullende dienst. Uw omgeving wordt dagelijks door ons intern en extern gebackupt, deze aanvullende dienst is daarom uitsluitend als aanvulling bedoeld en wat ons betreft niet per se noodzakelijk:

Cloud Backup in eigen bezit

Dit product werkt eenvoudig en er zijn twee varianten

Optie 1: een backup apparaat op uw locatie

Dit kan indien u beschikt over een snelle internetverbinding (kabel of glasvezel). U krijgt dan een backup apparaat dat u naar eigen keuze kunt plaatsen (thuis of op kantoor). Hiermee synchroniseren wij iedere nacht uw gehele private cloud omgeving.

Optie 2: twee roulerende USB disks

Dit kan indien u beschikt over een langzame internetverbinding. U krijgt dan twee USB disks, waarvan er een altijd bij Webstate op locatie is. Beide disks worden met een vaste regelmaat voorzien van een full backup en omgeruild via onze koeriersdienst.

Met deze twee oplossingen bent u 100% onafhankelijk van ons als dienstverlener.

Wat ben ik onder aan de streep straks daadwerkelijk kwijt?
U krijgt bij ons geen financiële verrassingen of meerwerk rekeningen achteraf. Bij alle op deze website vermelde tarieven is alles inbegrepen. Dus met een volledige cloud migratie van uw huidige werkplekken en telefooncentrale(s) inbegrepen.

Onze tarieven zijn evenals het gebruik van onze producten: kinderlijk eenvoudig

Wat is er NIET inbegrepen?
Deze onderstaande zaken zijn niet inbegrepen in onze cloud producten:

 • ondersteuning van privé gerelateerde IT-zaken
 • ondersteuning voor software van derden
 • Verzoeken waarvoor wij bij u op kantoor langs moeten komen
Wie kan er bij mijn gegevens?
Uw werkplekken zijn bij ons afgeschermd en uitsluitend door uw mensen benaderbaar. U bepaalt daarom zelf wie een inlog mogelijkheid krijgt. Webstate heeft als technisch verantwoordelijke partij de mogelijkheid om overal bij te kunnen. Zonder deze mogelijkheid kunnen wij ons werk niet uitvoeren. Bovendien zijn al onze medewerkers verplicht om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

De juridische eigendom van de informatie in uw private cloud ligt bij u. Dit is als zodanig in onze cloud overeenkomsten vastgelegd. Webstate is uitsluitend eigenaar van de infrastructuur, de hardware en de besturingssoftware.

Omdat Webstate beschikt over haar eigen infrastructuur is de toegang door derden uitgesloten.

De werkmaatschappij en de holdings van Webstate BV zijn statutair gevestigd in Nederland. Er is op Webstate daarom geen buitenlandse wetgeving van toepassing.

Welke merken worden ondersteund?
Onze producten werken op alle merken computers, tablets en smartphones. Overal ter wereld.

Staat uw apparaat niet in deze lijst? Laat het ons dan weten.

Ondersteunde merken en apparaten

 Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 9)
  Apple iPhone
  Apple iPad
  Apple Macbook
  Apple iMac
 Android (Samsung Galaxy)
 Windows Phone (Nokia)
 Linux
 Google ChromeOS (de ervaringen hiermee zijn nog niet positief!)

Wij hebben eigen bedrijfssoftware, is die wel geschikt voor de cloud?
Uw eigen op Windows of Linux gebaseerde bedrijfssoftware kunnen wij zonder twijfel in uw Online Werkplek beschikbaar stellen. U hoeft daarvoor niet te upgraden naar een nieuwere versie en ook hoeft u geen speciale cloud-geschikte bedrijfssoftware aan te schaffen. De software die u nu gebruikt zetten wij kosteloos over naar uw Online Werkplekken. En als dit complexe software betreft, dan doen wij dit in samenwerking met uw huidige software leverancier.

Uw bedrijfssoftware kunt u na de cloud migratie vanaf iedere computer gebruiken, zelfs vanaf uw tablet of smartphone.

In alle gevallen hebben onze klanten hun bestaande bedrijfssoftware meeegenomen naar de online werkplekken van Webstate. Zelfs sterk verouderde softwarepakketten zetten wij zonder problemen over. Ook hebben wij klanten overgezet die met Linux of IBM servers werken.

Onze online werkplekken ondersteunen de meest uiteenlopende bedrijfssoftware. Bijvoorbeeld specifieke notarissoftware, AutoCAD, boekhoudsoftware, makelaarssoftware, Google Sketchup 3D, zelfgemaakte relatiebeheer systemen, MS Access-applicaties die door de klant zelf zijn ontwikkeld. En zelfs software die alleen gebruikt kan worden in combinatie met een speciale licentie-USB-stick.

Ook zijn er praktijk cases met bedrijfssoftware die werken met lokale apparaten, zoals smartcardreaders of dymo labelmanagers. Ook zulke software zetten wij zonder over naar de online werkplekken van Webstate.

Dus geen zorgen! Uw huidige bedrijfssoftware is vrijwel zeker geschikt om in onze online werkplekken te functioneren.

Wij zijn niet zoals ieder ander bedrijf. Past jullie product wel bij ons?
Als u wilt dat uw medewerkers overal en altijd vanaf iedere denkbare internetlocatie een volwaardige werkplek beveiligd kunnen oproepen? Als u af wilt van onvoorspelbare hoge IT kosten en terugkerende IT investeringen? Als u zich 100% op uw business wilt focussen en volledig ontzorgt wilt worden. En u zich niet met IT vraagstukken bezig wilt houden, maar de IT wel top geregeld wilt hebben? En als uw organisatie tussen de 5 tot 100 werkplekken groot is. En als uw primaire activiteiten niet bestaan uit grafisch ontwerp of videobewerking.

Dan bent u onze perfecte klant en zijn wij waarschijnlijk uw ideale leverancier.