1. Home
 2. Online Werkplek
 3. Bedrijfssoftware in de cloud

Breng al je bedrijfssoftware naar de cloud

Overal veilig werken in de cloud
met je vertrouwde bedrijfssoftware

 • Werk altijd met laatste Microsoft versies
 • 2-staps verificatie voor veilige toegang
 • 24/7 helpdesk en bewaking
 • Alles wat je nodig hebt in één online werkplek
 • Direct aan de slag op elk type device

Al je bedrijfssoftware in de cloud, dat is werken zonder omkijken naar de ICT. Webstate zorgt dat alles soepel werkt. We verzorgen de updates, backups en bewaken je data 24/7.

Direct contactWerken zonder zorgen over de ICT?
250+ bedrijven waren u voor

Alle bedrijfssoftware werkt perfect in onze private cloud. Ook als er nog geen cloud-versie van de software bestaat. Webstate maakt jouw software online beschikbaar via een virtual desktop. Of het nu gaat om je loonadministratie, voorraadbeheer, projectmanagement of klantrelaties.

Het softwarepakket dat jullie nu gebruiken is klaar voor de cloud. Ben jij dat zelf ook? Webstate verzorgt kosteloos de complete overstap en kan de bedrijfssoftware direct integreren met andere cloud-applicaties en een online telefooncentrale.

Bedrijfssoftware in de cloud voor elke branche

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Want in welke branche je ook werkt, het maakt je ICT-beheer voordeliger en vooral veel eenvoudiger. Je hoeft de bedrijfssoftware niet steeds te installeren, updaten of bijwerken op elke laptop of pc. Eigen lokale servers en back-ups worden in één klap overbodig. En de bescherming van gevoelige data is nu in de handen van een ISO 27001 gecertificeerde partij met 15 jaar ervaring.

Bij Webstate is je bedrijfssoftware geen moment buiten bedrijf

ISO-certificatie en privacywetgeving

Met bedrijfssoftware wordt vaak gevoelige informatie verwerkt. Goed om te weten dat Webstate voldoet aan alle eisen die wetgevers en brancheorganisaties stellen voor clouddiensten en dataopslag (Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en AVG/GDPR).

Alles komt samen in de cloud

Met al je software, data en online telefonie in de cloud, is het bedrijf extreem flexibel. Werknemers kunnen nu overal werken met de bedrijfssoftware, zoals ze dat nu op kantoor doen. Een extra werknemer of interim kan meteen aan de slag. Ook zonder een computer van de zaak, zonder vaste werkplek en zonder software installaties. Kortom, zonder ICT-gedoe.

Zeg maar dag tegen ICT-gedoe

Besparen op hardware met bedrijfssoftware in de cloud

Omdat de bedrijfssoftware in de cloud staat, vinden daar ook alle bewerkingen, berekeningen en data-opslag plaats. Een dure, krachtige laptop of pc is niet meer nodig. Dat levert een flinke besparing op.

Cloud computing voor CAD en BIM

De besparing op hardware is extra groot voor bedrijfssoftware die traditioneel veel rekenkracht kost. Zoals CAD en BIM software. Als deze programma’s in de cloud draaien, kan je met een simpele laptop complexe designs ontwikkelen. Die dure werkstations zijn daarmee overbodig.

Natuurlijk vraagt design in de cloud om een snelle, stabiele internetverbinding. En ook die verzorgt Webstate graag voor je bedrijf.

Klanten uit verschillende branches werken nu bij Webstate in de cloud:

 • Bouw & Architectuur
 • Overheid
 • Gezondheidszorg
 • Advocatuur
 • Notarissen