1. Home
 2. Online Werkplek
 3. CAD en BIM in de cloud

Ontwerp met CAD en BIM in de cloud

Werken vanaf elk device op elke plek
in een beveiligde omgeving

 • Altijd de allerlaatste software
 • Beveiligde toegang en active firewall
 • Geen zware computers nodig
 • Continue back-ups
 • IP bescherming

Ontwerpen in de cloud zonder zware computers of vaste werkplekken. Altijd de laatste CAD en BIM software, continue updates en bescherming van je intellectueel eigendom. Al vanaf € 89 per werkplek per maand.

Direct contactStap over op CAD en BIM in de cloud

250+ bedrijven waren u voor
3D-tekenprogramma’s vragen veel rekenkracht en een dure grafische kaart. Tenminste, als je lokaal werkt en je bestanden lokaal opslaat. Met CAD en BIM in de cloud heb je geen high-end werkstation meer nodig. Een simpele laptop is genoeg om te werken zoals je gewend bent. Bovendien kan een designer nu overal werken. Bijvoorbeeld thuis of bij de klant.

Het voordeel van ontwerpen in de cloud

 • Werk waar en wanneer je wilt
 • Dure computers zijn niet meer nodig
 • Altijd de laatste software en updates
 • Automatische back-ups
 • Delen en samenwerken zonder file transfers

Een beveiligde werkplek in de cloud

Stap je over naar de cloud? Dan geeft Webstate elke medewerker een beveiligde Online Werkplek waar al je programma’s, files en documenten staan. Net als op je desktop nu. Inloggen en werken vanaf deze virtual desktop kan op elk moment, vanaf elke plek en met elk device. Het maakt dus niet uit of je een Windows, Mac of Android gebruikt.

Webstate geeft 3D designen een extra dimensie

Alles komt samen in de cloud

Webstate brengt complete bedrijven naar de cloud. Je CAD en BIM software, natuurlijk. Maar ook alle bedrijfssoftware, de telefonie, eigen applicaties en Microsoft-programma’s. Het werkt allemaal beter en voordeliger in de cloud. Niet alleen bespaar je op de kosten, het scheelt ook een hoop ICT-gedoe. En medewerkers kunnen overal werken, zoals ze op kantoor gewend zijn.

Cloud computing voor CAD en BIM
De cloud servers van Webstate bieden je alle power die je nodig hebt om de zwaarste taken razendsnel uit te voeren.

Gebruik de zwaarste programma’s zonder zware computer

Gecertificeerde datacentra

Het is natuurlijk een grote stap om je data in de cloud te zetten. Goed om te weten dat onze datacentra ISO-gecertificeerd zijn. Je data en programma’s worden 24/7 bewaakt met een active firewall en voor elke login wordt 2-staps verificatie gebruikt.

Uiteraard voldoet Webstate aan alle eisen die wetgevers en brancheorganisaties stellen voor clouddiensten en dataopslag (Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en AVG/GDPR).

CAD en BIM met voordelige Thin Clients
Als je in de cloud werkt, zijn zware, dure pc’s in één keer overbodig. Een voordelige ‘Thin Client´ is voldoende. Omdat een Thin Client makkelijk 5 tot 6 jaar meegaat, levert dat een flinke besparing op.