1. Home
 2. Online Werkplek
 3. Microsoft 365

Microsoft 365 in de cloud

Overal werken in je vertrouwde programma’s
vanaf laptop, pc, tablet en telefoon.

 • Overal werken zoals je gewend bent
 • Veilig inloggen, vanaf elk device
 • Documenten delen en samen bewerken
 • Ga verder waar je gebleven was
 • Geen gedoe met updates, installatie, bijwerken

Met Microsoft 365 in de cloud zijn je programma’s en documenten overal beschikbaar. Ook als je thuiswerkt of onderweg bent. Log in en ga verder waar je gebleven was.

Direct contactOveral werken zoals je gewend bent?
250+ bedrijven waren u voor
Met Microsoft 365 heb je overal toegang tot de meest gebruikte Microsoft-programma’s. Zoals Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams en OneDrive. Omdat Microsoft 365 in de cloud draait, hoef je niets te installeren, nooit meer te updaten of te wachten tot bestanden zijn bijgewerkt. Dat gebeurt in de cloud, zonder dat je daar iets van merkt.

Voordelen van werken in de cloud

 • Altijd en overal toegang tot je documenten
 • Vast maandbedrag per gebruiker
 • Deel bestanden, e-mail en agenda’s
 • Online samenwerken in hetzelfde bestand
 • Beveiligde data-opslag in de cloud

Ook voor Mac, Chrome en Android

Microsoft 365 kun je ook gebruiken als je zelf geen Windows hebt. Een internetverbinding en een browser zijn genoeg om aan de slag te gaan. Dat betekent ook, dat thuiswerkers gewoon hun eigen laptop of pc kunnen gebruiken.

Vertrouwde programma’s, een nieuwe ervaring

Waarom Microsoft 365 via Webstate?

Microsoft 365 is weliswaar een clouddienst, maar een deel van de software draait vaak lokaal op je laptop of pc. Als werkgever heb je dan toch te maken met updates en beveiliging.

Bij Webstate werkt dat net even anders. Microsoft 365 draait dan volledig bij ons in de cloud. Werknemers loggen in op hun beveiligde Online Werkplek om te werken. Er draaien dus geen programma’s op het eigen device. En er wordt niets lokaal opgeslagen. Dat is veiliger, en scheelt een hoop ICT-gedoe.

365 en 24/7

Alles op één plek, met één 24/7 helpdesk

Je gebruikt vast meer programma’s dan die van Microsoft alleen. Zoals branchesoftware of je eigen bedrijfssoftware. En misschien gebruik je al een online telefooncentrale. Webstate kan alle programma’s en alle data verhuizen naar de cloud, en direct integreren met online telefonie. En als er onverhoopt toch iets mis gaat, is er één helpdesk die je met alles kan helpen. Elke dag van de week, alle uren van de dag.

Webstate brengt je bedrijf naar de cloud

Werken in de cloud is makkelijk en veilig. En het geeft een onderneming vooral héél veel vrijheid. Zeker wanneer je Online Werkplekken integreert met een online telefooncentrale in de cloud. Niet alleen kun je dan overal werken zoals je op kantoor gewend bent, hetzelfde geldt voor bellen met vaste nummers.

WIj migreren je gehele organisatie kosteloos over naar de cloud

Een logische volgende stap: integratie met telefonie

Mobiel bellen en gebeld worden met vaste nummers, kosteloos doorschakelen en onderling bellen: de opties zijn eindeloos met een telefooncentrale in de cloud. Je hebt geen kantoor meer nodig, om overal te werken zoals je op kantoor gewend bent.