1. Home
 2. Online Werkplek
 3. Werken in de cloud

Zorgeloos werken in de cloud

Vrij om te werken waar je wilt, hoe je wilt
met software en telefonie in de cloud

 • Nooit meer omkijken naar ICT
 • Overal beveiligd werken, op elk device
 • Overal bellen met een vast nummer
 • 24/7 helpdesk, secure backups

Vrij om overal te werken zoals je op kantoor gewend bent? Log in op je desktop in de cloud en je kunt aan de slag. Ideaal voor thuiswerkers, hybride werkers en iedereen die geen zin heeft in ICT-gedoe

Direct contactKlaar voor de cloud?

250+ bedrijven waren u voor
Werken in de cloud wordt langzaamaan de standaard. Met je software, programma’s en data in de cloud, werk je overal zoals je dat nu op kantoor doet. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Log in op je beveiligde Online Werkplek en je kunt aan de slag. Waar je ook bent. Welk device je ook gebruikt. Waarom zou je de ICT dan nog zelf doen?

Is jouw bedrijf klaar voor de cloud?

 • Overal zorgeloos werken zonder ICT gedoe
 • De laatste software, updates en patches
 • Naadloze integratie van telefonie en software
 • Data-beveiliging, antivirus en firewall
  Log in op je virtual desktop met elk device

Overal op elk device toegang tot je documenten

De cloud geeft je complete vrijheid om te werken waar en hoe je wilt. Onderweg, thuis of gewoon op kantoor. Log eenvoudig in met je laptop, tablet, pc of telefoon en je kunt direct verder waar je gebleven was. Ideaal dus voor thuiswerken en hybride werken.

De cloud is overal waar jij bent

Webstate verzorgt de updates, beveiliging en onderhoud

Als je via Webstate in de cloud werkt, heb je geen omkijken meer naar je ICT. Webstate zorgt ervoor dat je altijd probleemloos en veilig kunt werken. We houden je software up-to-date. En je data veilig.

Je data is veilig in de cloud

Wanneer je software en data in de cloud staan, ben je niet afhankelijk van die ene pc of laptop. Als een laptop crasht of gestolen wordt, heeft dat geen gevolgen voor je data. Die staat op een beveiligde server van Webstate.

Een beveiligde Online Werkplek

Hetzelfde geldt voor virussen en malware. Een Online Werkplek in de cloud is een beschermde omgeving. Ook als een werknemer zelf een virus op z’n laptop heeft, kan hij daarmee veilig werken in de cloud. Je data is dus altijd beschermd.

We staan 24/7 standby

Als er onverhoopt toch iets misgaat, is er altijd hulp. Voor noodgevallen zijn we dag en nacht bereikbaar op 030 767 0030.

Besparen op je ICT en hardware

Werken in de cloud betekent: veel minder ICT gedoe. Programma’s en updates hoef je niet apart op elke laptop en pc te installeren. Je hebt geen omkijken naar de server, en ook de anti-virusprogramma’s en databeveiliging zijn voor je geregeld. Bovendien kun je flink besparen op je hardware.

 

Dure pc’s en laptops worden overbodig

Omdat al je bestanden en data in de cloud staan, vindt elke bewerking en al het rekenwerk ook plaats in de cloud. Zelf heb je dus geen zware, dure computers nodig. Speciaal voor werken in de cloud zijn er daarom goedkope, duurzame Thin Clients. En thuis kunnen collega’s eventueel hun eigen device gebruiken.

Je programma’s in de cloud, een helpdesk in de buurt

Webstate brengt je bedrijf kosteloos naar de cloud

Werken in de cloud is makkelijk en veilig. Maar het geeft een onderneming vooral héél veel vrijheid. Zeker wanneer je Online Werkplekken combineert met een online telefooncentrale in de cloud. Niet alleen kun je dan overal werken zoals je op kantoor gewend bent, hetzelfde geldt dan ook voor bellen met vaste nummers.

Werken en bellen in de cloud

Met een digitale telefooncentrale in de cloud verdwijnt het verschil tussen vast en mobiel. Alle opties van een telefooncentrale zijn nu beschikbaar voor vaste toestellen, mobiele telefoons die van elk device een volwaardige telefoon maken. Mobiel bellen met vaste nummers, kosteloos doorschakelen en bellen met collega’s, direct bellen vanuit je CRM dashboard of browser.