Onze ideale klant

 1. Home
 2. Onze ideale klant

U voor goed af wilt van verrassings-facturen, hoge IT-kosten en terugkerende investeringen. Als u klaar bent met ingewikkelde IT-offertes. Als u overal vanaf ieder soort computer of mobiel device wilt kunnen werken. Als u tussen de 5 en 100+ werkplekken groot bent. En als grafisch ontwerp
of videobewerking niet uw kerntaak is.

Online Werkplekken & Telefonie past het best als u…

 • Beschikt over 1 of meerdere nationale of internationale kantoren
 • Bestaat uit 5 tot 100+ medewerkers
 • Geen eigen IT-afdeling heeft of daarvan afscheid wilt nemen
 • Branche-specifieke software gebruikt

   Onze online producten passen u minder goed als…

  • Grafisch ontwerp of videobewerking uw kerntaak is
  • U geen medewerkers in dienst heeft
  ;

  Over ons

  ”Met ingang van december 2016 maken wij gebruik van alle diensten van Webstate. Wij gebruiken online werkplekken, online telefonie en glasvezel internet; al met al een behoorlijk aantal gelijktijdige migraties.

  Wij zijn tevreden over hoe de migraties zijn verlopen. Er werd goed gecommuniceerd over alles wat er ging gebeuren en vragen of uitdagingen werden snel opgepakt. Ook nu, een tijd na de migraties, pakt de helpdesk van Webstate onze vragen en verzoeken snel op.

  Wij zijn tevreden met onze overstap.”

  Chantal Koevoets
  Secretaresse
  Kaiser Advocaten

  "Sinds drie jaar zijn wij 100% gebruiker van werken met Online Werkplekken en Telefonie. Wij zijn zeer tevreden. Bellen is eenvoudig en de vele extra mogelijkheden hebben het voor ons helemaal afgemaakt.

  Als een maatpak!

  Het mooie is dat als er een organisatorische verandering plaatsvindt, deze door Webstate binnen een mum van tijd is aangepast in de cloud, super!"

  Mark Zwanepol
  Directeur
  Miltech

  "Wij maken al vele jaren gebruik van de cloud diensten van Webstate. Het is een partij die denkt in oplossingen in plaats van problemen en dit is precies wat onze projectmanagers nodig hebben. De cloud omgeving is altijd up-to-date en alle data is overal toegankelijk en we zijn altijd bereikbaar of we nu op kantoor zitten, op de bouwplaats of bij onze klanten. Dit verwachten partijen ook van ons en daarom vertrouwen wij op Webstate."

  Arthur Galdeij
  Directeur
  Galdeij & YONG Real Estate Projects

  "Super blij met de cloud oplossingen van Webstate. Zeer professionele organisatie met super aardige gasten!

  Ik beveel het bedrijf altijd van harte aan!"

  Sanne Weeda
  Directeur
  Holland Machinery

  "Overstappen op de cloud was al lange tijd onze wens. Maar het wachten was op een partij die onze branche-specifieke software zoals Autocad ook kan ondersteunen. Bij Webstate hebben we gevonden wat we graag wilde. Flexibiliteit en altijd up to date software en de ondersteuning van onze bedrijfskritische software voor het werken met geo-informatie. Rogeo BV maakt naar volle tevredenheid gebruik van Online Werkplekken & Telefonie van Webstate."

  Tjeerd Kooy
  Directeur en Eigenaar
  Rogeo BV & Planviewer BV

  "Wij werken sinds een jaar of vier met de Online Werkplek van Webstate en zijn nog dagelijks blij met deze keuze. Onze ervaringen zijn uitermate positief. Het systeem werkt probleemloos en maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie te kunnen werken, op kantoor, thuis of in het buitenland. De customer service is bovendien uitstekend bereikbaar en helpt je direct wanneer ondersteuning gewenst is"

  Rutger Janssen
  Directeur
  BASED Real Estate

  "We hadden jaren geleden onze eigen IT systemen op kantoor, met allerlei vertragingen en problemen. Sinds de vloeiende overstap naar Online Werkplekken en Online Telefonie hoeven we niet meer naar IT om te kijken en zijn wij volledig ontzorgd.

  Aanrader dus!"

  Dennis Borsboom
  Directeur
  De Mik Bedrijfshuisvesting

  "Wij waren op zoek naar een alternatieve oplossing vanwege de hoge vervangingskosten van onze eigen inpandige ICT-apparatuur, die bovendien beheerd werd door een derde partij. Dat is gelukt! Met als bijkomend voordeel: Door met Online Werkplekken van Webstate te gaan werken, hebben wij nu overal ter wereld toegang tot al onze data en bedrijfssoftware."

  Pieter Schuil
  Directeur
  Firgos

  "Dust Solutions is zelf een service gerichte onderneming in afzuiging en filtratie, deze service verwachten wij ook van onze leveranciers. In Webstate hebben wij dan ook de perfecte partner gevonden voor zowel de Online Werkplek als VOIP telefonie. Als progressief bedrijf zoek je partners die hierin meegaan, Webstate doet dit en biedt altijd de juiste oplossingen op een persoonlijke en passionele manier"

  Ritch van Corbach
  Directeur
  Dust Solutions

  "Het werken in de cloud geeft ons een enorme flexibiliteit. Bij de klant hebben we dezelfde werkplek als op kantoor. Problemen worden vrijwel direct verholpen. De helpdesk van Webstate is uitermate servicegericht."

  Ruud Speijder
  Directeur
  Bird Invest

  "We zijn overgestapt op online werkplekken van Webstate. En tot nu toe zeer tevreden. De overgang liep bijzonder soepel. Bij problemen worden we direct geholpen. En tot mijn verbazing kon ik alles moeiteloos synchroniseren met al mijn Apple-apparaten. Ik kan nu zelfs vanaf mijn iPad en iPhone inloggen op mijn online werkplek."

  drs. Pieter Wijnsma
  Directeur
  Academie voor Medisch Specialisten

  "Het werken met online werkplekken sluit aan bij modern ondernemerschap. Het is voor ons van belang op ieder moment van de dag en op iedere locatie de beschikking te hebben over bestanden. De effectiviteit en de handelingssnelheid wordt daardoor vergroot. Daarnaast is het buitengewoon plezierig om flexibel te kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een vaste werkplek.

  De bereikbaarheid van en de ondersteuning door Webstate is uitstekend."

  Bram Lopik
  Directeur
  QX Vastgoed

  "Sinds ruim zes jaar werken wij volledig met Online Werkplekken van Webstate. Webstate heeft er voor gezorgd dat wij ons kunnen focussen op ons werk. Een scherm met internetverbinding is genoeg om daar voor te zorgen, overal en altijd. Ook in onze projecten werken wij volledig online: met onze partners en adviseurs delen wij zo onze gegevens digitaal, zonder te mailen en hebben wij een gezamenlijke projectomgeving. Nu wij ook overgaan naar een financiële administratie op de Online Werkplek, zijn wij echt paperless en kunnen wij dankzij Webstate zorgeloos én duurzaam werken."

  Phlip Boswinkel
  Partner
  Local

  "GEO Instrument gebruikt sinds december 2010 naar volle tevredenheid de online werkplekken van Webstate. Ook Online Telefonie en de zeer flexibele Cloudopslagfaciliteiten van Webstate. Hoe het zit met de klantgerichte houding en service van Webstate? Die zijn perfect afgestemd op onze behoeften.

  Zegt het voort!"

  Erwin Robijn
  Directeur en Eigenaar
  GEO Instrument

  "In het begin was ik erg sceptisch over het werken in de “cloud”. Maar Webstate heeft voor ons de overstap van een vaste werkplek naar de nieuwe manier van werken in de cloud erg makkelijk gemaakt. Inmiddels 4 jaar verder kan ik mij niet meer voorstellen hoe we het anders zouden moeten doen. Of we nu op kantoor werken aan onze producten of thuis, wij en onze klanten, kunnen altijd vertrouwen op de bereikbaarheid en service van Webstate.

  Geen gezeur meer met servers, software updates en pc’s; het werkt gewoon altijd."

  Sander Koëter
  Directeur
  Koëter Vastgoed Adviseurs

  "Working with Webstate was a positive learning experience from the outset. Always responsive and supportive. Despite our project was delayed due to unexpected reasons beyond our control, the implementation went smoothly. Problems were faced always with alternative solutions. Feedback was taken into account at all time. Now we are fully operational. Our Online Workplace is running well. We are getting ready for the second phase which is to implement our CRM strategy based on Webstate platform."

  Juan Patricio Navarro
  Director
  Pro Ecuador  "Wij waren het eerste notariskantoor dat inmiddels alweer 10+ jaar geleden door Webstate overgezet werd op de Online Werkplek.

  Ik ben tot op de op de dag van vandaag blij met die beslissing.

  Zeer hulpvaardige en oplossingsgerichte mensen!"

  mr. Frank Sterel
  Directeur
  Sterel cs Notariaat

  "De migratie liep - na zorgvuldig testen - prima en we konden vanaf dag één meteen weer aan het werk. Prettig om nu rechtstreeks met Van Brug en onze cloud-leverancier Webstate te kunnen communiceren.

  De medewerkers van Webstate zijn bekwaam en enthousiast. Je wordt door hen volledig ontzorgt bij de overgang naar hun cloud. Perfecte service tegen een aantrekkelijk tarief."

  Frédérique Groen-Engelbert
  Automatisering
  Westvest Notarissen

  "Nog elke dag vind ik het geweldig dat ik overal kan gaan zitten en werken. Niet alleen mijn mail lezen, maar gewoon bij al mijn documenten.

  De Agenda deel optie is voor ons team een geweldige vooruitgang.

  Ik word eigenlijk elke dag nog blij van het in de cloud zijn bij Webstate.


  Linda Wes
  Directeur
  Wes te Wind