1. Home
 2. Onze Klanten
 3. Cloud oplossingen voor advocatuur en notariaat

Overal je dossiers binnen handbereik

AVG-compliant werken op elke plek en op elk device
met Webstate Private Cloud

 • Beveiligde toegang tot alle dossiers, op elk moment
 • ISO 27001-gecertificeerd, volgens NEN-normering
 • Veilig op elk device samenwerken met up-to-date gegevens
 • Overal werken exact zoals je op kantoor gewend bent

Kies voor de online werkplek en werk overal exact zoals op kantoor. Beheer je dossiers, gebruik je bedrijfssoftware en werk efficiënt samen met collega’s vanaf huis, de rechtbank of de klantlocatie. Gegevens worden AGV-compliant opgeslagen en bewaakt volgens de strengste normering.

250+ bedrijven waren u voor
Werken in de cloud wordt steeds meer de norm. Ook voor het notariaat en de advocatuur. Dankzij een private cloud oplossing van Webstate is ook werken met gevoelige data veilig en AVG compliant. Je werkt in een afgeschermde cloud omgeving, zodat er geen data achterblijft op het gebruikte device of op de werkplek.

Een beveiligde verbinding met alle dossiers

Vertrouwen en geheimhouding zijn van levensbelang in het vak. Door in een private cloud te werken, blijft gevoelige informatie daarom altijd op onze goed bewaakte servers staan en elke bewerking wordt automatisch opgeslagen Een gebruiker hoeft dus geen bestanden te downloaden of te bewaren op eigen devices. Welke data een werknemer kan inzien en bewerken kan per persoon worden gelimiteerd.

Bij Webstate is je bedrijfssoftware geen moment buiten bedrijf

Certificering, normering en compliance

Notarissen en advocaten moeten aan de bijzonder strenge eisen voldoen als het om dataopslag en gevoelige gegevens gaat. Goed om te weten dat de servers van Webstate aan de hoogste eisen en normeringen voldoen (zoals o.a. vastgesteld door de NOvA en KNB).

De data en programma’s worden 24/7 bewaakt d.m.v. meerdere beveiligingslagen. En voor elke login wordt minimaal 2-staps verificatie gebruikt.

Directe koppelingen met basisregisters

Naast eigen data, dossiers en software kan er via de cloud een beveiligde verbinding worden gemaakt met externe databases en basisregisters zoals het Kadaster, het insolventieregister en het Handelsregister.

Zeg maar dag tegen ICT-gedoe

Overal met eigen software en bekende applicaties

 • Notarisdossier
 • Assyst
 • Codex
 • Notis
 • Advocatendossier
 • Nobilex
 • Microsoft 365

Eindelijk los van vaste telefonie

Snel schakelen of uitbreiden

De Online Werkplek maakt van al je kantoren de facto een telewerkplek. Hierdoor is verhuizen, uitbreiden of het lanceren van tijdelijke projectteams in een handomdraai gebeurd. Werken met de online werkplek maakt je werkplekvoorzieningen uiterst flexibel.

Een nieuwe medewerker activeren kan zonder complexe installatie van een werkplek. Maar ook nieuwe software in gebruik nemen of verhuizen naar een ander kantoor wordt hierdoor wel heel eenvoudig.