1. Home
 2. Onze Klanten
 3. Cloud-oplossingen voor de Zorg

Extra efficiëntie in de zorg dankzij de cloud

Beveiligde toegang tot dossiers, files en formulieren op locatie en onderweg.

 • Werk altijd met laatste Microsoft versies
 • 2-staps verificatie voor veilige toegang
 • Geen ICT-gedoe meer, overal door kunnen werken
 • Alles wat je nodig hebt in één online werkplek
 • Met een paar muisklikken aan het werk

Al je bedrijfssoftware in de cloud, dat is pas werken zonder omkijken naar ICT. Webstate zorgt dat alles snel en vloeiend werkt. We verzorgen updates, backups, de helpdesk en wij beschermen al je bedrijfsdata continu tegen gevaren vanaf het internet.

Direct contactOveral veilig kunnen werken en zonder ICT gedoe?
250+ bedrijven waren u voor

ICT wordt steeds belangrijker in de zorg. Er wordt steeds meer data verzameld, gedeeld en geanalyseerd. Dat is pure winst. Maar het zorgt soms ook voor een wirwar aan applicaties en tijdrovende administratie. Webstate helpt om alle data op één plek beschikbaar te maken, vanaf elke locatie. Zo hebben bevoegde zorgmedewerkers overal toegang tot up-to-date files. Het maakt werken en samenwerken makkelijk, mobiel en bijzonder efficiënt.

Webstate cloud oplossingen voor de zorg

 • Overal toegang tot up-to-date dossiers
 • Op locatie gegevens opvragen, bewerken en delen
 • Beveiligde verbinding met private cloud omgeving
 • Secure backup, data protection en 24/7 active firewall
 • Integratie met Microsoft 365 applicaties en VOIP telefonie
Bel via Laptops, Smartphones, Desktop Computers en Tablets

Bij Webstate is je bedrijfssoftware geen moment buiten bedrijf

Flexibel werken vraagt om slim beheer

Zorgpersoneel moet snel en eenvoudig alle relevante gegevens en applicaties kunnen gebruiken. Tegelijkertijd moeten de patiëntgegevens en de eigen data goed worden beschermd. Dat vraagt om intelligent beheer.

Webstate werkt met persoonlijke en multifactor beveiligde cloud omgevingen (online werkplekken), waar elke zorgmedewerker die data kan inzien die nodig is om optimale zorg te geven. Maar niets meer.

Thuiswerken én op locatie bij de cliënt

Door veilig in te loggen op een persoonlijke cloud-omgeving kan elke medewerker overal optimaal werken. Een hulpvraag versturen, uren registreren, een behandelplan opstellen of het EPD inzien. Dankzij de cloud kan het overal, via elk device.

Zeg maar dag tegen ICT-gedoe

Veilig en efficiënt informatie uitwisselen

Formulieren, EPD’s, PACS, werkroosters, leveranciers en specialisten. Veel data wordt gedeeld met externe organisaties. Dit kan allemaal veilig via je eigen Webstate Private Cloud.

Overal met eigen software en bekende applicaties

 • Microsoft 365

Direct contactVragen over alle mogelijkheden?

Eindelijk los van vaste telefonie

Deelbaar, schaalbaar, betrouwbaar

Werken in de cloud maakt het mogelijk om informatie veilig en moeiteloos te delen binnen de organisatie en met externe partijen. Wanneer de datastroom groeit of er meer partners of medewerkers worden aangesloten, kun je moeiteloos opschalen met extra servercapaciteit en extra online werkplekken.

Webstate heeft een redundant backup van alle data verspreid over onze Nederlandse datacenters, in volle eigendom. Mocht er ooit iets gebeuren, dan is de hele organisatie weer in no-time operationeel.

Privacy en certificering

Het is een grote stap om je applicaties en data naar de cloud te verhuizen. Goed om te weten dat Webstate ISO 27001-gecertificeerd is en voldoet aan de hoogste eisen t.a.v. betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid. Alle data en programma’s worden 24/7 bewaakt met meerdere beveiligingslagen.

Uiteraard voldoet Webstate aan alle eisen die wetgevers en brancheorganisaties stellen voor clouddiensten en dataopslag (Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en AVG/GDPR).