1. Home
  2. Over ons

In het 'pre cloud' tijdperk, de beginfase (2005) van onze organisatie, stonden alle servers nog op kantoor bij de klant. Al vroeg begonnen wij met totale ICT-ontzorging, doormiddel van de Online Werkplek. Dat werkt zo goed voor de klant en voor ons, dat de tijd van servers op kantoor bij de klant, reeds jaren achter ons ligt. De gehele kantoorautomatisering begeeft zich nu veilig bij ons in de cloud. En de zorgeloze Online Werkplek verblijdt onze klanten en onze medewerkers.

Een ‘niet ontevreden’ klant was vroeger het hoogst haalbare

In de verleden tijd van het klassieke systeembeheer, stonden de ICT omgevingen bij de klanten op locatie. Het eigendom en zodoende ook de keuze om in ICT te investeren, lag toen bij de klant. De rol van de systeembeheerder was: verkoper, beheerder én adviseur. De rol van de klant was: gebruiker en eigenaar. Deze scheve verhouding resulteerde in een bepaalde onzekerheid bij de klant over het inhoudelijk beoordelen van ingewikkelde offertes. Ook het moeten betalen voor het oplossen van ICT-problemen gaf rede tot twijfel. Dit resulteerde vroeger op zijn best in een niet-ontevreden klant.

De Online Werkplek is een radicaal simpele ICT strategie voor uw organisatie

De klant-leverancier-verhouding verandert met Online Werkplekken 180 graden. Dit komt doordat Webstate u een totaaloplossing biedt, waarbij alles op het gebied van ICT is inbegrepen. En achter de schermen regelen wij alles. U betaalt een simpel en laag vast tarief per werkplek per maand,. En hierbij is alle ICT-zorg inclusief hard- en software en toekomstige uitbreidingen of upgrades, inbegrepen. Het enige dat u zelf in eigendom houdt, zijn uw printers, uw computers (laptop/desktop/tablet/smartphone) en uw internetverbindingen. De Online Werplek resulteert hierdoor in een zuivere zakelijke verstandverhouding. Want U heeft verstand van uw business, en wij van onze business.

Wij maken ICT voor u onzichtbaar, door uw organisatie volledig online te laten werken, met al uw bedrijfssoftware inbegrepen.

De Online Werkplek bewijst dat organisaties niet meer hoeven te beschikken over hun eigen serverruimtes met complexe apparatuur. Ook verdwijnt de noodzaak om regelmatig IT-ers over de vloer te hebben. Ondernemers willen zich boven alles focussen op hun eigen klanten en business.

;

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvol en zeer gespecialiseerd bedrijf dat zich focust op online werplekken voor het midden- en kleinbedrijf. Wij functioneren als een geoliede machine. Wij vergelijken onszelf met een Formule 1 team dat door procedurele herhaling en verbetering, steeds betere rondetijden neerzet.

;

De Visie & Missie

Wij maken ICT voor u onzichtbaar, door uw organisatie volledig online te laten werken, met al uw bedrijfssoftware inbegrepen.

;
Op kantoor, thuis en onderweg moeten wij onze klanten een identieke werkervaring bieden. En dit, plug and play op ieder denkbaar apparaat. Dit doen wij met de Online Werkplek vanuit de cloud, die ondernemers voor de volle 100% ontzorgt op ICT-gebied. Ondernemers hoeven hierdoor niet meer te beschikken over hun eigen serverruimtes vol apparatuur. Sander van Fulpen
;

Onze Mensen & Cultuur

De interactie met Webstate begint en eindigt bij onze mensen. Een Webstater is oprecht, laat zijn ego thuis, handelt met respect en kijkt altijd vooruit, met als doel een oplossing waar alle betrokkenen baat bij hebben.

Een Webstater heeft er plezier in om naar het werk te gaan, vanwege de positieve werksfeer die binnen Webstate heerst. De cultuur binnen Webstate is uniek, in die zin dat er een prettige en professionele sfeer hangt met ontzettend veel onderling vertrouwen en respect. Tevens heerst er een collectief besef dat onze klanten ons bestaansrecht en onze toekomst zijn.

Ons idee over de professionele werkrelatie is: als de interne verstandhoudingen en werksfeer goed zijn, dan stralen wij dit automatisch uit naar de buitenwereld. Wijnand Oosterhof

Niemand is erbij gebaat dat leveranciers met de vinger naar elkaar gaan wijzen. Daarom maakt onze wijze van communiceren geenszins onderscheid tussen klant, leverancier of collega. Alledrie hebben belang bij een prettige werkrelatie en een voor allen zo mooi mogelijke toekomst.