1. Home
  2. Hardwares

Werkplek Hardware

HP Thin Client T640

Thin clients

Met je data en programma’s in de cloud, heb je geen zware en dure computers meer nodig. Een Thin Client is het slimme, voordelige alternatief. Met de Thin Client maak je verbinding met je Online Werkplek in de cloud, waar al je programma’s draaien en je data staat.

Bekijk Thin Clients

Headsets

Bellen met een fijne headset. Heb jij daar oren naar? Bij Webstate kun je kiezen uit verschillende comfortabele headsets. Zo kun jij jouw klanten rustig en uitgebreid te woord staan.

Bekijk headsets

Simkaarten

Met Vast & Mobiel wijs je één of meer vaste nummers toe aan een mobiele simkaart. Zo zijn collega’s overal mobiel bereikbaar op een vast nummer. Elk mobiel telefoontje loopt nu via de online telefooncentrale met alle denkbare opties.

Mobiele telefoons

Naast simkaarten heb je natuurlijk ook mobiele telefoons nodig. Bij Webstate kies je uit Samsung of Apple. Beide betrouwbare devices die je personeel zeker zullen waarderen.

Vaste Telefoons

Wij bieden telefooncentrales en callcenter oplossingen die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een vaste telefoon voor een thuiswerkplekken of voor een callcenter, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Bekijk vaste telefoons