1. Home
  2. Hardwares
  3. Thin Clients
  4. HP Thin Client T740

Thin Client HP T740

De voordelen van de Thin Client HP T740

Snelle Quad Core processor + GPU
Ondersteunt 4K en Ultra HD
Keyboard, muis en speaker inbegrepen
 Kan tot 4 beeldschermen aan

Geen crashes of vertragingen
Geen bewegende delen
Geen installatie nodig
Geen onderhoud

Beschrijving

Gebruik tot 4 beeldschermen tegelijkertijd

Deze thin client is bedoeld voor de veeleisende online werker. De unit bevat meer aansluitingen, meer USB poorten en bevat zwaardere hardware. Hij bevat een snellere grafische kaart, snellere processoren en meer geheugen. Wij adviseren dit model als u de hoogste eisen stelt en u tot vier schermen wilt kunnen aansluiten Windows sneller en prettiger werkt dan Linux. Linux is goedkoper. Maar het gebruiksgemak wint het van het prijsvoordeel!

Deze Thin Client HP T740 is voorzien van supersnelle hardware

Deze thin client bevat een quad core cpu (AMD, 1.6Ghz, turbo: 3.6Ghz). 8GB werkgeheugen (kan uitgebreid worden tot 16GB). Een 32GB Solid State Disk. En een snelle grafische kaart. Ingebouwde luidsprekers (1 stuks). 6 USB poorten waarvan 2 stuks USB 3.0. En dat verschil merk je.

Deze Thin Client is een complete werkplek in 1

Een keyboard en muis zijn inbegrepen. En zonder externe speakers, komt er toch geluid uit. Dit komt door de ingebouwde speaker. U hoeft slechts uw beeldscherm aansluiten, te verbinden met wifi (of een netwerkkabel) en uw werkplek is klaar voor gebruik.

Stukken voordeliger dan een vaste computer of laptop

De Thin Client HP T740 heeft geen bewegende delen. Daarom is hij geschikt om vele jaren mee te gaan.

Plug and play: zonder configuratie of installatie, aanzetten en werken

Verbind de Thin Client HP T740 met uw (WIFI) netwerk en met uw (tot 4) beeldschermen. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Ook hoeft er niets te worden ingesteld. U kunt na ontvangst direct aan de slag. Zonder tussenkomst van een IT-er.

Totale eigendomskosten: nihil

De winst van de Thin Client HP T740 zit hem in de onderhoudsvrije gebruiksperiode. Er is geen installatie nodig. Er is geen lokale software nodig. Ook geen virusscanner die het systeem vertraagt. Nooit meer hoeft u updates uit te voeren. En nooit meer installaties te verrichten. Deze Thin Client HP T740 is dus een slimme investering, die zich vanzelf terugverdient.

Ook na jaren gebruik, blijft de snelheid optimaal

U kent het vast wel. Een computer die met de jaren steeds trager wordt. Ook dit probleem behoort tot het verleden. De thin Client HP T740 gebruikt de rekenkracht van de Online Werkplek servers van Webstate. De snelheid wordt door ons continu op pijl gehouden. Uw Online Werkplek blijft daarom gedurende de gehele levensduur optimaal presteren.


Meest gestelde vragen over Thin Clients

In welke gevallen kan ik een Thin Client niet gebruiken?

U hebt niets aan een thin client als u geen gebruik maakt van Webstate Online Werkplekken, Terminalserver of een Citrix Omgeving.

Waarom niet de goedkopere Linux Thin Client?

Er bestaan Thin clients met Linux en met Windows als besturingssysteem.

Linux is voordeliger dan Windows.
Toch raden wij Linux op de thin client af, om de volgende redenen:

De officiële Microsoft software werkt online vloeiender en sneller.

U kunt eenvoudiger tussen lokaal en online werken schakelen.

Lokaal internetten, met Internet Explorer en Flash, gaat stukken beter.

Lokaal videofilmpjes bekijken gaat vloeiender.

USB-sticks en geluidsondersteuning werkt altijd.

Gelijktijdig op meerdere Online Werkplekken inloggen veel eenvoudiger.

Waarom zijn Thin Clients goedkoper dan vaste computers en laptops?

Dit komt door de kleinere, lichtere en goedkopere hardware in een Thin Client. Thin Clients zijn hierdoor sneller en eenvoudiger te produceren. Logistiek liggen de kosten door hun beperkte omvang en gewicht ook lager.

Maar u bespaart niet alleen bij de aanschaf, maar met name tijdens het gebruik.

De grootste besparing doet u ná de aanschaf van een thin client. Een thin client bevat namelijk geen virusscanner, geen lokale applicaties en heeft geen lokale printeraansturing nodig. U bespaart dus op de kosten van een IT-er die al die genoemde zaken op een werkplek zou moeten voorbereiden en onderhouden. Gedurende de gehele levensduur van de Thin client is er feitelijk geen IT-er nodig voor onderhoud. Onderhoud zoals updates van de software, herinstallatie vanwege traagheid of vervanging van defecte onderdelen. Ook bespaart u op het lage energieverbruik. Feitelijk komt er geen IT-er of specialist aan bod gedurende de gehele zakelijke levensduur van de werkplek. Dat is pas echt besparen!

Besparing
Reden

Aanschafkosten
 Goedkoper dan een desktop of laptop
 Energieverbruikskosten
 Low energy footprint
 Installatiekosten
 Geen IT-er vereist
 Onderhoudskosten
 Geen lokaal geïnstalleerde software
 Reparatiekosten
 Geen bewegende delen

 

Wat is een Thin Client?

Nieuwe technologie

Een thin client, of Thin PC, is letterlijk een dunne kleine computer. Deze computers bevatten geen bewegende delen zoals een harde schijf of koelings ventilatoren. Ze zijn geruisloos, worden nauwelijks warm en verbruiken daardoor veel minder energie dan normale computers. Een thin pc is niet bedoeld om bedrijfssoftware, printers of MS Office op te installeren. Ze zijn namelijk uitsluitend bedoeld om te gebruiken in combinatie met een Online Werkplek.

Geen softwareupdates

Een Thin Client vereist geen virusscanners, geen updates en geen installatiewerkzaamheden zoals voor software, printers of scanners. Een van de grote voordelen van een Thin Client is dan ook dat de aanschaf- en eigendomskosten zeer laag liggen. De installatiekosten zijn nihil; uitpakken en aansluiten. Ze gaan in de praktijk minder vaak stuk. En omdat er geen software of bewegende delen in zitten, is er geen IT onderhoud vereist.

Geen onderhoudskosten

Zowel de aanschaf als de totale eigendomskosten liggen aanzienlijk lager dan die van vaste computers of laptops. Naar onze mening zijn Thin Clients de meest economische (online) werkplekken die er bestaan.

Wat is het verschil tussen Thin Clients en normale computers?

Er is geen installatie vereist. Er hoeft geen software op geïnstalleerd te worden en virusscanners of updates zijn ook niet nodig. Thin clients verbruiken veel minder energie. Ze bevatten geen bewegende delen, zoals harddisks of fans voor de koeling. En ze gaan minder vaak stuk.

Het model dat wij u adviseren bevat een speaker en toetsenbord + muis en optioneel WIFI. Deze thin client is daarom ook nog eens een veel completere werkplek dan een normale computer. Na het uitpakken kun je direct aan de slag zonder tussenkomst van een systeembeheerder. Op een thin pc staat geen software geinstalleerd zoals MS Office. U werkt dus altijd in de cloud.