Zakelijk Glasvezel Internet

  1. Home
  2. Zakelijk Glasvezel Internet
 Hoogwaardige firewall – wij leveren glasvezel internet met professionele apparatuur en naar gelang uw bandbreedte behoefte
Zeer stabiel internet – onze glasvezel internet verbindingen zijn razend-stabiel, ook bij zeer intensief tweerichtingsverkeer
Hoogste beschikbaarheid – glasvezel internetverbindingen bieden in de praktijk de hoogst mogelijke beschikbaarheid
Remote bewaking (24×7) – uw internetverbinding wordt op afstand voortdurend bewaakt door ons team van engineers
;

Moet ik nu VDSL of Glasvezel kiezen?

VDSL in veel gevallen snel genoeg, maar…

Mocht u grote hoeveelheden werkplekken hebben (25+). Of u stelt bovengemiddelde eisen aan bandbreedte. Bijvoorbeeld u hebt een kantoorpand met meerdere huurders en u wilt samen 1 verbinding delen. Dan adviseren wij u glasvezel in plaats van VDSL.

VDLS of Glasvezel?

Waarom Glasvezel?

De hoogst haalbare snelheid!
Geschikt voor hosten van online diensten
Meerdere bedrijven op 1 verbinding
Senior projectmanager voor oplevering

Het verschil met DSL

Als u geen enkel snelheids-compromis accepteert
Geen verschil tussen download en upload
Geschikt voor meerdere bedrijven tegelijk
Uw afstand tot de wijkcentrale speelt geen rol
;

Wat gebeurt er nadat uw bestelling is geplaatst?

Als u besluit over te stappen op zakelijk glasvezel internet, neemt een van onze engineers contact met u op. De lokale situatie in uw kantoorpand wordt besproken, waaronder de locatie van de glas invoer en de plaatsing van de glasvezel apparatuur. Indien u nog niet beschikt over een glasvezel invoer, wordt de oplevering hiervan ingepland. Ook kunt u aan ons extra wensen doorgeven, zoals bijvoorbeeld een groter WIFI netwerk, een 4G of vDSL backup internetlijn. Ook kunnen wij tijdens het project desgewenst extra netwerkkabels in uw pand aanleggen. Na de survey plannen wij de oplevering samen met uw in. 

;

Tarieven Glasvezel Internet

 

Download
upload
10 Mbit/s
10 Mbit/s
50 Mbit/s
50 Mbit/s
80 Mbit/s
80 Mbit/s
100 Mbit/s
100 Mbit/s
Tarief
per maand
€ 275,-
per maand
340,-
per maand
366,-
per maand
392,-
per maand 
Eenmalig bij glas reeds aanwezig € 1.162,50 € 1.162,50 € 1.162,50 € 1.162,50
Eenmalig bij glas tot 200m graven € 2.287,50 € 2.287,50 € 2.287,50 € 2.287,50 
Firewall (€ 149,-) Optioneel Optioneel Optioneel  Optioneel 
Bewaking op afstand
Helpdesk (24 uur per dag)
Internet Modem (UTP)
;

Kies voor een door ons op afstand bewaakte firewall

Wilt u dat wij de internet firewall meeleveren en installeren?

Wij leveren internet aan u op in de vorm van een glasvezel switch. Hierop kunt u in de meeste gevallen uw huidige firewall aansluiten. Maar wij kunnen de gehele internet-verbinding ook turn key aan u opleveren. Hierdoor dragen wij de volledige verantwoordelijkheid over uw internet dienst.

Firewall aansluiten op internet

Hebt u hieraan gedacht?

STAP 1: Wij voeren een beschikbaarheidsanalyse uit
STAP 2: U ontvangt van ons een offerte op maat
STAP 3: Met u wordt de oplevering ingepland

In 3 stappen over

Is uw huidige internetlijn contractsvrij?
Hebben al uw werkplekken een LAN-aansluiting?
Wilt u een backup internetlijn?
;

Meest gestelde vragen over Zakelijk Internet

Hoe bereikbaar is Webstate?

Via ons hoofdnummer (030 767 0030) krijgt u altijd iemand aan de lijn die u persoonlijk en vriendelijk te woord staat. U wordt direct geholpen.

Buiten kantoortijd zijn wij ook, via ons hoofdnummer, bereikbaar. U wordt dan doorverwezen naar ons alarmnummer voor buiten kantoortijd. Dit nummer is bedoeld voor storingen.

Is de 10 werkdagen oplevering gegarandeerd?

Ja. Na 10 werkdagen activeren wij het internetsignaal op het ISRA-punt in uw kantoorpand. En voordat wij dat doen, hebben wij ervoor gezorgd dat de modem/firewall reeds aangesloten is. Het komt in de praktijk geregeld voor dat wij maatwerk verzoeken krijgen van klanten in het kader van een IT-verhuizing of het betrekken van een nieuw kantoorpand. Dan kan kan het zijn dat het project meer aspecten bevat en daarom langer duurt dan 10 werkdagen. Ook bepaalt u natuurlijk zelf wanneer de lijn opgeleverd dient te worden, met een minimum termijn van 10 werkdagen.

Is de snelheid die ik bestel gegarandeerd?

U krijgt de exacte snelheid van ons door, nog voordat u tot bestellen over gaat en die snelheid is absoluut gegarandeerd. De afstand van uw kantoorpand tot de wijkcentrale van KPN bepaalt uiteindelijk de gegarandeerde snelheid.

Wanneer verkies ik glasvezel boven VDSL?

Mocht u grote eisen stellen aan bandbreedte, bijvoorbeeld u hebt een filmstudio waar grote bestanden over de lijn gaan, of u hebt een grafisch eindproduct en dus hoge snelheidseisen, dan is glasvezel interessant. De maximale bandbreedte van glasvezel ligt fors hoger dan VDSL, namelijk tot 1GB. Bij glasvezel is er ook geen onderscheid tussen de download en upload snelheid. Dus als het via internet aanbieden van data voor u van groot belang is, ook dan is glasvezel interessanter. Nog een praktisch aspect is of VDSL geleverd kan worden op uw locatie. Heeft u bijvoorbeeld een relatief nieuw bedrijventerrein en kantoorpand, dan is de koper-kabel (of ISRA-punt) vaak niet aanwezig in het pand. In zo’n geval is glasvezel ook interessant voor u.

Wat is 4G backup internet?

Als u absoluut altijd de beschikbaarheid over internet wilt hebben, dan kunt u bij de firewall die wij meeleveren een USB internetdongel bestellen. Deze dongel heeft een 4G verbinding met bijvoorbeeld een prepayd internet tegoed van 10GB of meer. Bij eventuele storingen in het DSL-netwerk, kunt u toch doorwerken via 4G mobiel internet.

Wat is de looptijd van het contract?

De contracttermijn voor Zakelijk Internet op basis van VDSL is minimaal 1 jaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd.

De contracttermijn voor Glasvezel Internet is minimaal 3 jaar en wordt na de looptijd jaarlijks automatisch verlengd.

Wat kost een 4G backup internetdongel?

Hierbij moet u denken aan de aanschafkosten van de 4G USB dongel en een internet bundel (tegoed) van bijvoorbeeld 10GB.

De prijzen die wij hier noemen zijn indicatief en kunnen per provider verschillen.

USB Dongel: 100 euro eenmalig

10GB tegoed: 40 euro per keer

Wat wordt bedoeld met ‘Zakelijk’ Internet

Een zakelijke internetverbinding houdt rekening met de continuïteit van een organisatie. Dat is toch wat anders dan een thuissituatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat er door ons kwalitatieve en duurzamere hardware wordt gebruikt. Ook wordt onderhoud door ons nooit tijdens kantooruren uitgevoerd. Ook verwachten zakelijke afnemers veel snellere service en ook dat er minder van de klant wordt verwacht. De klant verwacht volledig ontzorgt te worden en eist de laagste downtime en snelste oplostijden.

Maar er zijn ook technische aspecten die onze internetverbindingen onderscheiden van die voor thuisgebruik. De zakelijke firewall die wij meeleveren kan automatisch overschakelen op een alternatieve internetverbinding als er iets mis is, zoals bijvoorbeeld 4G mobiel internet. Wij bewaken de status van de firewall op afstand bij ons op kantoor en reageren meteen als er iets mis gaat.

De zakelijke internet installatie is meestal onvoorspelbaarder vanwege bedrijfspanden of zakelijke verhuizingen. Wij hebben de kennis in huis om de meest uiteenlopende type kantoor situaties van internet te voorzien.